Kayıp kızlar Siverek'te Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp kızlar Siverek'te Bulundu

Diyarbakır'ın Çermik İlçesindeki evlerinden kaçan iki kız, Emniyet Amirliği'nin organize çalışması sonucunda Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulundu.

20.08.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çermik İlçesindeki evlerinden kaçan iki kız, Emniyet Amirliği'nin organize çalışması sonucunda Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre Çermik ilçe merkezinde oturan A.Y. ve S. D. isimli 17 yaşında iki kız arkadaş öğlen saatlerinde evden ayrıldı. Akşam saatlerinde evlerine dönmemeleri üzerine, kızların aileleri durumu polise bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine harekete geçen ve olayı tüm boyutları ile ele alan polis geniş çaplı bir araştırma başlattı. Konuyla ilgili komşu il ve ilçelerdeki Emniyet Müdürlükleri ile de temasa geçen Çermik İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, eşkâlleri bildirerek organize bir çalışma başlattı.
Yapılan araştırmalar neticesinde iki arkadaş, Siverek'te bir parkta bulundu. Üzerlerinde evden aldıkları bir miktar para ile Adana'ya gitmek üzere olan kızlar, Çermik ilçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından Siverek Çocuk Büro Amirliği'nden alınarak ailelerine teslim edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kayıp kızlar Siverek'te Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Xxxx: Arkadaş yazdığın mesajla bu haberin ne alakası var 0 0 Yanıtla
  • Siverekli zaza: ASKERLERE VE POLISLERE UZANAN ELLER KIRILSIN S 0 0 Yanıtla

Advertisement