Kaymakam Alibeyoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Alibeyoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, köy muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi.

15.03.2017 12:50

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, köy muhtarlarıyla toplantıda bir araya geldi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda konuşan Alibeyoğlu, ilçeye bağlı köylerde yapılacak olan çalışmalar ve sorunlarla ilgili köy muhtarıyla toplantı düzenlediklerini söyledi.

Muhtarların fikir ve önerilerine değer verdiklerini ifade eden Alibeyoğlu, şunları aktardı:

"Değerli muhtarlarımız siz vatandaşlarımızın gözü ve kulağı, devleti temsil eden kişilersiniz. Kendi görevinizi en iyi şekilde bilmeniz gerekir. Hem devlete karşı hem de vatandaşlara karşı görevleriniz vardır. Bu görevlerinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. Bütün köylerimizin sorunları vardır. Bir de acil ve yapılması gereken öncelikli sorunlarımız var. Devletin parasının en adaletli ve iyi bir şekilde ihtiyaç önceliğine göre dağıtımlarını yapmak istiyoruz. Meselemiz ve derdimiz vatandaşa hizmet etmektir. İlçemiz her türlü hizmetin en güzeline layıktır. Bizler de bunun için gecemizi gündüzümüze katarak bunun için çalışıyoruz."

Yapılan toplantıda, ilçenin huzuru, güveni ve rahatı için yapılması gerekenler ile 16 Nisan'da düzenlenecek referandumda vatandaşların güven içinde oylarını kullanması için alınması gereken tedbirler konuşuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Alibeyoğlu Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement