Kaymakam Atlamaz, Dünya İkincisini Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Atlamaz, Dünya İkincisini Ağırladı

Kaymakam Atlamaz, Dünya İkincisini Ağırladı

SAMSUN'un İlkadım İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz, 1- 11 Ekim tarihlerinde Bulgaristan'da yapılan 38'nci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo kategorisinde sağ bilekte dünya ikincisi olan Gamze Çınar'ı makamında kabul ederek hediye verdi.

22.10.2016 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN'un İlkadım İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz, 1- 11 Ekim tarihlerinde Bulgaristan'da yapılan 38'nci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo kategorisinde sağ bilekte dünya ikincisi olan Gamze Çınar'ı makamında kabul ederek hediye verdi.

Samsun Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'ncü sınıf öğrencisi olan ve 1- 11 Ekim tarihlerinde Bulgaristan'da yapılan 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo kategorisinde sağ bilekte dünya ikincisi olan Gamze Çınar, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz'ı makamında ziyaret etti. Çınar, ikinci olduğu müsabakanın video görüntüsünü Kaymakam Atlamaz'a izletti. Aynı zamanda okul birincisi de olan Gamze Çınar'la sohbet eden Kaymakam Atlamaz, genç sporcuyu tebrik ederek hediye verdi. Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutan önemli bir uğraş olduğunun altını çizen ve bu konuda her türlü desteğe hazır olduğunu ifade eden Kaymakam Turan Atlamaz, hedefinin daha büyük başarılar olduğunu söyleyen şampiyon öğrenciye başarılar diledi.

Ziyarette İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ile Tülay Başaran Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Sururi Cengiz de hazır bulundu.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Atlamaz, Dünya İkincisini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement