Kaymakam Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Temel Eğitimden, Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) dereceye giren öğrenciler, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan tarafından dizüstü bilgisayar ile ödüllendirildi.

21.07.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temel Eğitimden, Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) dereceye giren öğrenciler, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan tarafından dizüstü bilgisayar ile ödüllendirildi.

Kaymakam Erkan, Valiliğin Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında açtığı "Motive ol, öğren, uygula ve ölç 2" kursunda eğitim alarak TEOG ve LYS'de dereceye giren öğrencileri, aileleriyle makamında kabul etti.

Öğrencileri ödüllendirip tebrik eden Erkan, yaptığı açıklamada, asıl eğitimin ailede başladığını ve okulda devam ettiğini söyledi.

Öğrencilerin başarısından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Başarının mimarı öğrencilerimizi başarılarından, aile ve öğretmenlerini de başarıya katkılarından dolayı tebrik ediyorum. Bugün aile ve öğretmenlerin, öğrencilere ve en önemlisi de insana yaptıkları yatırımın meyvesini almış bulunuyoruz. İnsana yapılan yatırım sayesinde tüm sıkıntıların üstesinden gelmek mümkündür. Bizim de asıl hedefimiz aileleri de eğitim sürecine katmaktır. Buna genel olarak tersine eğitim diyoruz. Bu konuda projelerimiz devam ediyor. Ailelere bu konuda çok iş düşüyor." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement