Kaymakam Bölükbaşı Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti. - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Bölükbaşı Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti.

Hizan Kaymakamı Yakup Bölükbaşı, Kur'an kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

10.08.2016 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizan Kaymakamı Yakup Bölükbaşı, Kur'an kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Kaymakam Bölükbaşı, İlçe Müftüsü Tahir Erçin'den faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Bu yıl Kur'an kurslarına ilginin daha fazla olduğunu belirten Müftü Erçin, 112 cami ve 12 Kur'an kursunda 2 bin 800 çocuğun eğitim aldığını söyledi.

Hizan Müftülüğü olarak yaz Kur'an kurslarına katılan öğrencilere daha iyi eğitim verebilmek için bütün camilerde ve Kur'an kursları hocalarını görevlendirdiklerini dile getiren Erçin, şöyle konuştu:

"Bunun yanında öğrencilerimize kurslarda sadece kur'an eğitimi değilde bu eğitimlerinin yanında itikad, hadis ve ahlak dersleri hakkında öğrencilerimize gerekli bilgiler verilmektedir. Bu alanda da bilgi yeterliliklerini ileri seviyeye taşımaya çalışıyoruz. Bu sene farklı olarak Diyanet İşleri Başkanlığımız bütün öğrencilere dağıtılmak üzere kitaplar bastırıldı. Bu haftalık bir programa göre düzenlenen kitaplarımız öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi. Kur'anı Kerim derslerinin yanında öğrencilerimiz, bu kitapları takip etmek suretiyle hem ibadetlerini hemde Peygamberimizin hayatını bu kitaplardan hikayeler eşliğinde okuyarak kurslarımız daha cazip bir hale geldi. Bu yaz tatilinde yorucu bir 9 ayın sonunda tatil döneminde gezip oynamak yerine bu kurslarımıza katılan öğrencileri ve velilerini tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Bölükbaşı Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement