Kaymakam Demir'den Kar Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Demir'den Kar Mesaisi

Kaymakam Demir\'den Kar Mesaisi

Cide Kaymakamı Fatih Demir, ilçede yaşanan yoğun kış sıkıntıları yerinde takip etti.

09.01.2015 11:45

Cide Kaymakamı Fatih Demir, ilçede yaşanan yoğun kış sıkıntıları yerinde takip etti.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde soğuk ve yağışlı hava etkisini sürdürmeye devam ediyor. Köylerin tamamına yakını ilçe ile ulaşımı kesildi. Kastamonu İl Özel İdare Genel Sekreterliği'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre, Cide'deki 85 köyden şu an 67'sinin yolları kapalı durumda olduğu belirtildi.

HASTA VATANDAŞ İÇİN SEFERBER OLUNDU

Cide'nin Musa köyünde rahatsızlaşan Cemal Ercan için, 112 sağlık ekiplerine yapılan ihbara, İlçe Kaymakamı Fatih Demir'de bizzat katıldı. Ancak kötü hava şartları sebebiyle köye ulaşılamadı. Şenpazar ilçesinden paletli kar aracı istendi. Bu arada rahatsız vatandaşın iyi olduğu bilgisine ulaşılınca ekip yarı yoldan geri döndü.

KAPALI KÖY YOLLARINDA İNCELEME

İlçede zor geçen kış şartları nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapalı durumda. İlçe Kaymakamı Fatih Demir ekiplerin çalışmasını yerinde görmek ve incelemek için Cide'nin bir çok kapalı olan köy yoluna bizzat giderek incelemelerde bulundu. Demir, ilgili birimlerden bilgiler aldı. İlçe Kaymakamı Fatih Demir, Kar ile yapılan mücadeleyi yakından takip ettiklerini belirtti. Demir, "Köylerde vatandaşların mağdur olmaması için bütün imkanların seferber edildiğini, gelen tüm taleplerin yerine getirilmesi için ekiplerin tüm gücüyle çalıştığını" belirtti.

Yoğun kar yağışı ilçede etkisini artırarak devam ederken, bir çok köyün ise elektriği olmadığı için karanlıkta olduğu öğrenildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Demir'den Kar Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement