Kaymakam Duru; "Amacımız Hizmet" - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Duru; "Amacımız Hizmet"

Kaymakam Duru; "Amacımız Hizmet"

Kağızman Kaymakamı Kemal Duru ilçede yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

02.05.2014 09:07

Kağızman Kaymakamı Kemal Duru ilçede yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Duru, "Amacımız Kağızman'a daha güzel hizmet etmek. Hedefimiz Kağızman'ı hak ettiği noktaya getirmektir." ifadelerini kullandı.

Kağızman İlçe merkezi ve köylerde yol, altyapı, içme suyu gibi çalışmalar ile birlikte ilçenin sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için büyük çaba harcadıklarını vurgulayan Kaymakam Duru, ilçede eğitim alanında bir çok projenin hayata geçirildiğini, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte okulların eksiklerini yerinde inceleyerek çeşitli yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Eğitimin yanında SODES projeleri ile birlikte ev Hanımlarının el becerilerini geliştirmeleri ve aile Ekonomilerine katkı sağlamaları amacıylada bir çok projelenin hayata geçirildiği belirtildi.

Bir ilçenin gelişmesi için yol, su, alt yapının çalışmalarının yanında Eğitim ve Sosyal yaşamında yüksek olması gerektiği vurgusunu yapan Kaymakam Duru; bütün çalışımların hız kesmeden devam edeceğini ve bütün Kağızman'a rahat huzurlu bir yaşam sağlamak için ellerinden gelen çabayı göstereceğini dile getirdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Duru; 'Amacımız Hizmet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement