Kaymakam Geyim, Suluova'da Çocuk Parkı Açtı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Geyim, Suluova'da Çocuk Parkı Açtı

Kaymakam Geyim, Suluova\'da Çocuk Parkı Açtı

Merzifon Kaymakamı ve Suluova Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Geyim, Suluova Yenidoğan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çocuk parkının açılışını yaptı.

06.09.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon Kaymakamı ve Suluova Kaymakam Vekili Mehmet Fatih Geyim, Suluova Yenidoğan Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çocuk parkının açılışını yaptı.

Geyim, açılışta yaptığı konuşmada, bin 414 metrekare alan üzerinde kurulan ve içerisinde çocuk oyun grupları, kameriyeler, oturma bankları, yürüyüş parkuru ve yeşil alan bulunan parkı mahalle sakinlerinin hizmetine sunmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Önemli bir ulaşım ağı noktasındaki Suluova'ya müteşebbisleri yatırım yapmaya davet eden Geyim, "Suluova son derece gelişime açık bir ilçedir. Bu modern park halkımıza hayırlı olsun, belediyemize de bu güzel çalışması dolayısıyla teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Fatih Üçok ise daha önce atıl olan bir alanı modernize ederek park oluşturduklarını ve halkın kullanımına sunduklarını ifade etti.

Halkın destek ve güvenini boşa çıkarmayacaklarını vurgulayan Üçok, "Önümüzdeki 5 yıl ilçemizin altın yılı olacak. OSB'ye yatırım talepleri artmaya başladı. Kurulumu başlayan bazı fabrikalar önümüzdeki zamanlarda üretime geçecek ve ilçemize yeni istihdam oluşturacak. Gençlerimize AŞ ve iş imkanı çoğalacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yenidoğan Mahalle Muhtarı Salim Gümüş, mahalle sakinleri adına Üçok'a çiçek takdim ederek teşekkür etti. Daha sonra Geyim ve Üçok çocuklarla park açılışını gerçekleştirdi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Geyim, Suluova'da Çocuk Parkı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement