Kaymakam Kapankaya'dan İadeyi Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kapankaya'dan İadeyi Ziyaretler

Kaymakam Kapankaya\'dan İadeyi Ziyaretler

Tokat’ın Niksar ilçesinde Kaymakam Selami Kapankaya, ilçeye atandıktan sonra kendisini ziyaret eden kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine iadeyi ziyaretlerini sürdürüyor.

17.10.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Niksar ilçesinde Kaymakam Selami Kapankaya, ilçeye atandıktan sonra kendisini ziyaret eden kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine iadeyi ziyaretlerini sürdürüyor.

Niksar atandığı günden bu yana halkla samimi diyaloglar kuran ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Kaymakam Kapankaya, dernek, kurum ve kuruluş ziyaretlerini devam ettirerek, kaymakamlık makamının vatandaşlara her zaman açık olduğunu ve Niksar yararına olacak her türlü çalışmalarda desteklerinin olacağını kaydetti.

Kaymakam Kapankaya, Niksar Hacı Bektaş Veli Eğitim ve Kültür Vakfı, Akgüneyliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Kapıağzı Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaretlerde, hem birlikte çalışacağı ekibi tanıyan hem de Niksar ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Kapankaya, dernek başkan ve üyelerinin dile getirdikleri ilçe sorunları ve çözüm yolları hakkında bilgi alış verişinde bulundu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kapankaya'dan İadeyi Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement