Kaymakam Kara, Spor Tesislerini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kara, Spor Tesislerini İnceledi

Kumluca'da görevine yeni başlayan Kaymakam Polat Kara, ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

18.08.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'da görevine yeni başlayan Kaymakam Polat Kara, ilçedeki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Polat Kara, ilçe genelinde spor alanında hizmet veren tesisleri inceledi. Kara'ya spor tesislerini incelemesi sırasında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca eşlik ederek tesisler hakkında bilgi verdi.

Erol Koca, Kaymakam Kara'ya ilçedeki çim futbol sahalarını, halı sahaları, spor salonunu ve atıl durumdaki statları gezdirdi. Kaymakam Kara da Koca'dan futbol kulüpleri ve diğer spor dalları ile ilgili bilgi aldı.

Kara, toplumun ne kadar sporla ilgileniyorsa o kadar sosyalleşmiş olacağını, sporun da bu anlamda kişisel ilişkileri sağlam, sosyalleşmiş ve sağlıklı bireylerin oluşmasına katkı sağlayacağını söyledi.

Sporun bir başka yönünün de insanları kötü alışkanlıklardan alıkoyduğunu ifade eden Kara, şöyle konuştu:

"Spor yapan bireyler hem vücut sağlıkları açısından hem de sporda başarılı olabilmek adına kötü alışkanlıklardan uzak dururlar. Sağlıklı bireylerin, toplumların oluşması adına, biz de devlet olarak, halkın spor etkinlerini gerçekleştirebilecekleri alanları yapmak, bunlara destek olmak ve imkan vermek zorundayız. İlçemizde spor alanlarında incelemeler yaptık, eksiklikleri olanların eksiklerini gidermek için gerekli çalışmalar yapacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kara, Spor Tesislerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement