Kaymakam Şahin'den Hastane Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Şahin'den Hastane Ziyareti

Kaymakam Şahin\'den Hastane Ziyareti

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Bulanık Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı.

07.09.2013 11:20

Muş'un Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin, Bulanık Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı.

Kaymakam Şahin, Hastane Müdürü Maşallah Aknur, Sağlık Bakım Müdürü Ayşe Zırhlı ve Hastane Müdür Yardımcısı Fesih Güneş tarafından karşılandı. Hastanede en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde olduklarını söyleyen Hastane Müdürü Maşallah Aknur, "Gün geçtikçe gelişen ve değişen hastanemiz bundan sonrada aynı hizmetine devam edecektir. Hastanemizde aylık 26 bin hastayı muayene ettik. Daha iyi hizmetler sunacağız. Hastanemiz yeni olduğu için bazı sıkıntılar olabilir, özellikle sıkıntılardan bir tanesi doktorların yıllık izinde olmalarıdır. Bu sıkıntıları da aştıysak hiçbir sorunumuz kalmaz, vatandaşlarımıza daha güzel hizmet edeceğiz" dedi.

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Kaymakam Ömer Şahin, hastaneyi dolaşarak bütün doktorlar ve hastalarla bir süre sohbet ederek, hastalarla yakından ilgilendi. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, durumları hakkında bilgiler alan Kaymakam Şahin, Hastane Müdürü Maşallah Aknur, Sağlık Bakım Müdürü Ayşe Zırhlı ve Mali İdareler Müdür Yardımcısı Fesih Güneş ile çalışanlara teşekkür etti.

Bulanık Devlet Hastanesi'nin ilçenin önemli kurumlarından bir tanesi olduğunu söyleyen Kaymakam Ömer Şahin, "Hastanemiz ilçemizin köylerine de hizmet vermekte. Zaman buldukça hastanemizi ziyaret ederek genel durumu hakkında bilgiler alıyorum. Eskiden uzman hekim olmayışı ilçemizde sevk oranını arttırıyordu. Şimdi hastanemizde uzman hekim, genel cerrahi dalında çok başarılı doktorlarımız var. Hastanemiz temizlik bakımında iyi durumda. Hastane Müdürü Maşallah Aknur, Sağlık Bakım Müdürü Ayşe Zırhlı ve Mali İdareler Müdür Yardımcısı Fesih Güneş ile acil serviste görevli arkadaşlar sağlık hizmetlerinin vatandaşa hızlı ve kaliteli ulaşması hususunda özverili çalışıyorlar. Burada çalışmaları yerinde inceledim, bilgiler aldım ve hastanemizin iyi durumda olduğunu görmekten memnun oldum" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Şahin'den Hastane Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement