Tuşba Kaymakamı Sarı, Hasta Öğrencileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Tuşba Kaymakamı Sarı, Hasta Öğrencileri Ziyaret Etti

Tuşba Kaymakamı Sarı, Hasta Öğrencileri Ziyaret Etti

Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve beraberindekiler, YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezinde bulunan hastane sınıfına giderek öğretmen ve hasta öğrencileri ziyaret etti.

02.03.2015 16:12  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van merkez Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve beraberindekiler, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde bulunan hastane sınıfına giderek öğretmen ve hasta öğrencileri ziyaret etti.

Zaman zaman kurum amirleriyle birlikte köy ve okul ziyaretleri yapan Kaymakam Musa Sarı, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Kurmay Binbaşı Fatih Karaturna, Müftü Zahit Demirel, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, Yazı İşleri Müdürü Metin Sevgili, Nüfus Müdürü Cevdet Soygüder, Tapu Müdürü Alattin Unutur, Belediye Meclis Üyesi Çetin Ebinç ve Beyüzümü Mahalle Muhtarı Ramazan Eralmaç ile birlikte YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde yatan hastaları ziyaret ettiler. Hasta ziyaretleri sonrası hastane bünyesinde faaliyet gösteren hasta sınıfına ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip sorunlarını dinlediler.

Kaymakam Sarı, hastanede açılan bu sınıf ile hastalığı nedeniyle uzun süre hastanede kalmak zorunda kalan öğrencilerin derslerinden geri kalmaması amacıyla başlatılan bu uygulama ile öğrencilerin hem derslerine hastanede de olsa devam ederek moral bulduklarını söyledi. Sınıfa katılamayacak durumda olanların da odasına kadar öğretmenlerin giderek ders anlattıklarını ve resmi anlamda öğrencilerin devamsızlık sorunlarının da ortadan kalktığını söyledi. Bundan dolayı çok olumlu tepkiler aldıklarını, öğrencilerin adeta gözlerinin içi güldüğünü söyleyen kaymakam sarı, velilerin memnuniyetini gördüklerini, eğitimin her alana yayılması gerektiğini belirtti.

Öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip sorunlarını da dinleyen Kaymakam sarı ve beraberindekiler, çalışmalarından dolayı öğretmenleri kutladı ve öğrencilere de şifa ve başarı dileyerek ayrıldılar. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuşba Kaymakamı Sarı, Hasta Öğrencileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement