Kaymakam Uysal, Taşova Meslek Yüksekokulu İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Uysal, Taşova Meslek Yüksekokulu İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Uysal, Taşova Meslek Yüksekokulu İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Taşova Kaymakamı Engin Uysal, Belediye Başkanı Bayram Öztürk ile birlikte Taşova Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

13.05.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taşova Kaymakamı Engin Uysal, Belediye Başkanı Bayram Öztürk ile birlikte Taşova Meslek Yüksekokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Uysal, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada ilçenin heyecanla beklediği Meslek Yüksekokulunda sona gelindiğini söyledi.

Yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan hizmet binası inşaatında çalışmaların yüzde 95 tamamlanmış durumda olduğunu ve son rötuşların yapıldığını belirten Uysal, inşaatın mayıs ayının sonunda bitmiş olacağını belirtti.

Taşova Meslek Yüksekokulu'nun yeni akademik yıla hazır olacağını vurgulayan Uysal, "Meslek Yüksekokulun çevre düzenleme çalışmaları da diğer bir taraftan devam ediyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılında ilçemize gelecek olan öğrenci kardeşlerimizin iyi şartlarda kaliteli eğitim almaları için tüm şartlar oluşturulmakta. İlçemize yapılan Meslek Yüksekokulu, 26 dönüm üzerine 800 metrekare dört kat olarak yapılmış olup ilk yılımızda otobüs kaptanlığı ve posta dağıtıcılığı bölümleri ile hizmet vermeye başlayacaktır" dedi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Uysal, Taşova Meslek Yüksekokulu İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement