Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvası Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvası Başlıyor

Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvası Başlıyor

Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin başkanlığında toplanan tertip komitesi voleybol turnuvası için kolları sıvadı.

12.02.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin başkanlığında toplanan tertip komitesi voleybol turnuvası için kolları sıvadı.

Oltu Belediye Başkan Yardımcısı Osman Coşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Zengin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Gazi Atmaca, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cemal Tanrıver ve İlçe Spor Müdürü Lokman Güney'den oluşan tertip komitesi Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin başkanlığında toplandı.

İlçe genelinde köy, mahalle ve kamu kurumlarının katılabileceğinin kararlaştırıldığı toplantıda turnuvaya katılacak takımların 28 Şubat tarihine kadar İlçe Spor Müdürlüğüne başvurması öngörüldü.

Adının "Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvası" olarak kararlaştırıldığı turnuvaya katılımın ücretsiz olacağı belirtildi. Mart ayının ilk haftasında başlaması planlanan turnuva ile ilgili katılım şartları ve başvuru tarihi birkaç gün içerisinde belirlenerek ilçe kamuoyuyla paylaşılacak.

Toplantıda turnuvaya katılacak kurumlarda kurum amirlerinin oynama zorunluluğu olması yönünde fikir birliğine varılırken voleybol turnuvası sonrası bir futbol turnuvasının düzenlenebileceği de öngörüldü.

Sporun birlik ve beraberlik ruhuna katkısına değinen Kaymakam Zengin, "Geçmiş yıllarda düzenlenen bu tür sportif etkinliklerin, birlik ve beraberliğimize ne denli katkı sunduğu ortadadır. Bu temenniyle turnuvanın kaynaşmamıza ve beraberliğimize yönelik güzel ve anlamlı bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bunun için turnuvaya katılımın bir hayli yüksek olmasını bekliyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakamlık Bahar Voleybol Turnuvası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement