Kaynaşlı'daki Mücadele Nefesleri Kesti - Son Dakika
Yerel

Kaynaşlı'daki Mücadele Nefesleri Kesti

Kaynaşlı\'daki Mücadele Nefesleri Kesti

Türkiye Motokros Şampiyonası sezon finaline ev sahipliğini Kaynaşlı İlçesi yaptı.

23.11.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Motokros Şampiyonası sezon finaline ev sahipliğini Kaynaşlı İlçesi yaptı. Sezonun 7. ayak ve son yarışında yarışçıların performansı nefesleri kesti.

Türkiye Motokros Şampiyonası'nda 2015 sezonun son ve final yarışı olarak belirtilen son ayağı Kaynaşlı'da yapıldı. Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi MX Parkuru'nda ilk kez start verilen sezonun final yarışına 63 sporcu katıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti motokroscularınında da katıldığı yarışlara havanın güzel olması nedeniyle vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Şampiyonanın 7. Ayak yarışlarını Vali Ali Fidan, Bolu Valisi Aydın Baruş, Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Türkiye Motorsporları Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ve çok sayıda seyirci izledi.

Şampiyonanın final ayağında, MX1, MX2, MX2 Junior, MX, 85cc, 65cc, 50cc, ATV ve Veteran sınıflarında sporcular start aldı. 19 rampadan oluşan parkurda derece yapmaya çalışan sporcular, nefesleri kesen bir mücadele sergilerken izleyenler ise büyük keyif aldı.

Şampiyonanın finalinde MX1 sınıfında birinci olan sporculara ödüllerini Düzce Valisi Ali Fidan, ikinci olan sporcuya ödülünü ise Bolu Valisi Aydın Baruş verdi. Ödül töreninin ardından Türkiye Motor Sporları Federasyonu tarafından Kaynaşlı Motor Sporları Merkezini ülkemize kazandırmış olduğu için Düzce Valisi Ali Fidan'a plaket takdim edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaynaşlı'daki Mücadele Nefesleri Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement