Kayseri'de Şüpheli Çanta Paniği - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Şüpheli Çanta Paniği

Kayseri\'de Şüpheli Çanta Paniği

Kayseri’de otobüs durağına bırakılan çanta, paniğe neden oldu.

24.07.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de otobüs durağına bırakılan çanta, paniğe neden oldu. Polis ekipleri, şüpheli çantanın etrafına güvenlik şeridi çekerken, bazı meraklı vatandaşların güvenlik şeridine rağmen çantanın yanından geçmesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, İstasyon Caddesi'nde bulunan otobüs duraklarında şüpheli bir çanta olduğu ihbarı alan polis ekipleri harekete geçti. Kısa süre içerisinde çantanın bulunduğu duraklara gelen polis ekipleri, vatandaşları bölgeden uzaklaştırarak, güvenlik şeridi çekti. Trafiği de kesen ekipler, vatandaşları şeride yaklaşmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Bu sırada, yoldan geçen bazı vatandaşlar güvenlik şeridini geçerek meraklarını gidermeye çalıştı. Meraklı vatandaşlar polis tarafından uzaklaştırılırken, bomba imha ekipleri de çantanın bulunduğu durağa geldi.

Bomba imha ekipleri özel kıyafetlerini giyerek, çanta üzerinde inceleme yaptı. Çantanın içerisinde olumsuz bir şeyin olmadığını gören ekipler, çantayı alarak polis merkezine götürdü. Öte yandan, çantanın bir vatandaş tarafından durakta unuttuğu ve çantayı teslim aldığı öğrenildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Şüpheli Çanta Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement