Kayseri'deki Feci Kaza Öncesi Mola Kamerada - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Feci Kaza Öncesi Mola Kamerada

Kayseri\'deki Feci Kaza Öncesi Mola Kamerada

21 kişiye mezar olan otobüsün mola verdiği Düzce'de tesislere gelişi ve yolcuların inişi güvenlik kamerasına yansıdı.

23.01.2014 13:43  Güncelleme: 14:10

Kayseri Pınarbaşı'nda aşırı buzlanma nedeniyle İstanbul'dan Muş'a giden yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 21 kişi hayatını kaybetti, 7'si ağır 29 kişi de yaralandı.

KAHREDEN KAZA ÖNCESİ MOLADA GÖRÜNTÜLENDİLER

Edinilen bilgilere göre Kayseri'de kaza yapan otobüs İstanbul'dan yola çıkmasının ardından ilk molasını Düzce'de verdi. Düzce'ye 16.30 sıralarında gelen yolcu otobüsü yolcuları burada mola verdi.

Mola veren aracın tesislere gelişi ve yolcuların inişi güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada hayatını kaybedenler son kez böyle görüntülenmiş oldu.



Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Feci Kaza Öncesi Mola Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • can can: Otobüsün ön teker lastiklerinde kış lastiği olmadığı söyleniyor. Şirket yetkilisi daha bilip bilmeden araştırmadan kazaya geç müdahale edilmiş, ölenlerin çoğu donarak ölmüş, kaza anında otobüsten savrulanlar için ise biz uyarıyoruz onlar kemer takmıyorlar diye hemen devleti ve ölenleri suçlayacağına ilk önce o düz yolda muhtemelen uyuduğu için kazaya sebep olan şoförünü ve ön tekerlerine kışlık lastik takmadığı için kendini suçlasın. Sadece arka lastiklerinin kışlık lastik olması kanımca yararından çok zararı olan bir durumdur. Aracın daha fazla dengesiz olmasına sebebiyet verir. Üç kuruş tasarruf yapmaya çalışmanın faturası masum insanlara çıktı çok yazık. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. 21 1 Yanıtla
  • isa özçoban van: ALLAH rahmet etsin hepsine. allah ailelerinede sabır versin. 13 0 Yanıtla
  • ismettatar: allahrahmet eylesin tüm aillerine allah sabır versin şırnaktan 2 0 Yanıtla

Advertisement