Kayseri İki Aile Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri İki Aile Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü 4 Kişi Yaralandı

Kayseri İki Aile Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü 4 Kişi Yaralandı

İki aile arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü 4 kişi yaralandıKayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde çocukların kavgasına aileleri de karıştı.

22.07.2016 17:54

İki aile arasında çıkan kavgada 2 kişi öldü 4 kişi yaralandı

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde çocukların kavgasına aileleri de karıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu ana-kız av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Zanlı Emrah B. gözaltına alındı.

Pınarbaşı ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda çocukların sokaktaki kavgasına ailelerin de karışması sonucunda çıkan kavgada . Emrah B.'nin av tüfeğiyle açtığı ateş sonrasında ağır yaralanan anne Elif Temel (61) ile kızı Elvan Temel( 40) Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. anne ve kız doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Kavgada yaralanan Nazlı Temel (34), Pınarbaşı Devlet Hastanesinden, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayda yaralanan Derya Yaman (39) Alev Temel (30) ve Busenur Kiraz (17) ise ilçe hastanesinde tedavi alındı. Olayla ilgili olarak polis soruşturmaya başlarken, gerginlik üzerine Pınarbaşı ilçesine çevik kuvvet polisleri takviye olarak gönderildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri İki Aile Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü 4 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement