Kayseri Osb İtfaiye Müdürlüğü'nden 148 Firmaya Eğitim - Son Dakika
Yerel

Kayseri Osb İtfaiye Müdürlüğü'nden 148 Firmaya Eğitim

Kayseri Osb İtfaiye Müdürlüğü\'nden 148 Firmaya Eğitim

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 7/24 görev başında olan OSB İtfaiye Müdürlüğünün, eğitim çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

24.08.2016 10:25

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, 7/24 görev başında olan OSB İtfaiye Müdürlüğünün, eğitim çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Yeni, modern teknolojiye uygun itfaiye binası ve son teknoloji ekipmanları ile daha nitelikli ve daha reaksiyonel olarak faaliyet göstermeye devam eden İtfaiye Müdürlüğü tarafından, 2016 yılı başından bu yana kadar 148 firmaya eğitim verildiğini kaydeden Başkan Tahir Nursaçan, 15 firma ve 4 bin 843 kişinin söz konusu eğitimlerden faydalandığını ifade etti.

Bunun yanı sıra 321 firmanın yapı yangın risklerinin de değerlendirildiğini belirten Başkan Tahir Nursaçan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yangınlara ilk müdahalenin önemine binaen itfaiye filosuna yeni katılan araçların da etkisi ile OSB sınırları içerisinde en uzak noktaya ulaşma süresidünya standartları ile aynı sevide olup,5 dakika 30 saniyedir. Büyük bir yenilenme içerisine giren ve diğer OSB'lere göre örnek hale getirilen itfaiye müdürlüğü, gerek araç ve ekipman gerekse yeni itfaiye binasında bulunan teknolojik imkanlarla, OSB'deki tüm işletmelere yangın eğitimlerini kendi bünyesinde de vermeye başlayacaktır. İtfaiye müdürlüğü bünyesinde verilecek yangın eğitimleri, 60 kişilik eğitim salonunda yapımı bir ay içerisinde bitecek olan uygulamalı yangın ve arama kurtarma özel tesisinde tatbikatlar yapılarak ve görsel olarak verilecektir." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Osb İtfaiye Müdürlüğü'nden 148 Firmaya Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement