Kayseri Şekerspor'da Hedef Play-off - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şekerspor'da Hedef Play-off

Kayseri Şekerspor\'da Hedef Play-off

Spor Toto 3.Lig 1.Grup takımlarından Kayseri Şekerspor, bu hafta karşılaşacağı Beşikdüzüspor'u mağlup ederek, ilk yarı itibariyle ilk 5 takım arasında yer almayı hedefliyor.

17.12.2012 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayseri Şekerspor, bu hafta karşılaşacağı Beşikdüzüspor'u mağlup ederek, ilk yarı itibariyle ilk 5 takım arasında yer almayı hedefliyor.

Kulüp Basın Sözcüsü Uğur Metiner AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda Sandıklıspor ile oynadıkları maçtan sahada üstün olan taraf olmalarına rağmen 1-1 berabere ayrıldıklarını belirtti.

Hedeflerinin play-off olduğunu dile getiren Metiner, "Takımımızın gidişatından memnunuz. Takım yavaş yavaş oturmaya başladı. Şuan ligde altıncı sıradayız. Play-off hedefimize adım adım ilerliyoruz. İlk yarının son maçını sahamızda Beşikdüzüspor'a karşı oynayacağız. İnşallah o maçı kazanarak ilk yarıyı ilk 5 arasında tamamlamak istiyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Taraftarımız da bize güvensin, desteğini esirgemesin" diye konuştu.

Muhabir: Mustafa Önal

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri Şekerspor'da Hedef Play-off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement