Kayseri Valisi Düzgün'den Veda Mesajı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Valisi Düzgün'den Veda Mesajı

Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, veda mesajı yayımladı.

09.06.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesiyle merkeze atanan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, veda mesajı yayımladı.

Düzgün, mesajında, Kayseri'de geçirdiği 3 yıl boyunca acı, tatlı pek çok hatıra biriktirdiğini belirtti.

Göreve başladığı ilk günden itibaren Kayserililerin sıcak, içten ve samimi duygularını her zaman hissettiğini aktaran Düzgün, "Kayseri Valiliği görevim süresince hak ve adalet duyguları içinde, halkın her kesimine aynı hizmeti verme gayreti içinde oldum. Çalışma arkadaşlarımla birlikte, mesai kavramı gözetmeksizin, gece-gündüz, hafta sonu ya da tatil günü demeden vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalıştık." ifadelerini kullandı.

Görev süresince Kayseri'nin geleceğine yön verecek, ilin ve bölgenin kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlayacak projeler ürettiklerini aktaran Düzgün, şunları kaydetti:

"Bütün bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken desteklerini her zaman hissettiğim, vali olarak hizmet etme imkanını veren başta sayın cumhurbaşkanlarımız olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerine ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı ifade ediyorum. Güzel vatanımızın ve Anadolu'nun 'parlayan yıldızı' Kayseri'de, görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım. Kayseri'yi ve Kayserilileri hiçbir zaman unutmayacağım. Yine her zaman Kayserililerin hizmetinde olacağım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri Valisi Düzgün'den Veda Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement