Kaza mı İntihar mı? - Son Dakika
Güncel

Kaza mı İntihar mı?

Kaza mı İntihar mı?

Maltepe'de Banliyö Treninin Altında Kalarak Can Verdi

27.01.2011 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

-MAKİNİST, "İNTİHAR ETTİ" DEDİ

Talihsiz adamın üzerinden kimlik belgesi çıkmazken cebinde "Seni çok seviyorum aşkım" yazılı bir not bulunduğu öğrenildi.

Olay saat 20:30 sıralarında Maltepe Cevizli Mahallesi'ndeki tren raylarında meydana geldi. İddiaya göre tren raylarına çıkan bir kişi Gebze'den Haydarpaşa'ya giden banliyö treninin altında kalarak ezildi. Çevredekiler ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri talihsiz adamın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonunda parçalanan ceset trenin altında çıkarılarak Kartal Lütfü kırdar Eğitim ve araştırma hastane morguna kaldırıldı. Tren yolcuları da olayın ardından trenden indirildi. Çalışmaların ardından boş tren Haydarpaşa'ya götürüldü.

KAZA MI İNTİHAR MI?

Ceset üzerinde polisin yaptığı incelemede kimlik belgesine rastlanmazken, "Seni çok seviyorum aşkım" yazılı bir not bulunduğu öğrenildi. Makinist Hasan Küpeli ölen kişinin kendisini trenin önüne atarak intihar ettiğini öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza mı İntihar mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement