Kaza Yapan Sürücü, Arkadaşlarını Ölüme Terk Edip Hastaneye Gitti - Son Dakika
Güncel

Kaza Yapan Sürücü, Arkadaşlarını Ölüme Terk Edip Hastaneye Gitti

Kaza Yapan Sürücü, Arkadaşlarını Ölüme Terk Edip Hastaneye Gitti

Çorlu'da kaza yapan sürücü Özkan Can, yola çıkıp yardım istediği bir araçla devlet hastanesine gitti. Kazayı haber vermeyince arkadaşı Aycan Samancı yaşamını yitirdi.

29.07.2014 15:27  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil su kanalı uçtu. Kazadan yaralı kurtulan sürücü Özkan Can, yola çıkıp yardım istediği bir araçla devlet hastanesine gittiğinde önce dövüldüğünü 2 saat sonra ise kaza yaptıklarını ve arkadaşının halen otomobil içerisinde olduğunu söyledi. Jandarma ekiplerinin su kanalında bulduğu otomobilde Aycan Samancı'nın hayatını kaybettiğini 2 kişinin de yaralandığını belirlendi. Kazayı duyup Çorlu'dan gelen Aycan'ın babası Nedim Samancı, 'Canım oğlum bu muydu bana bayram hediyen' diyerek gözyaşı döktü.

ARKADAŞLARINI KAZA YERİNDE BIRAKIP HASTANEYE GİTTİ

Kaza, Çorlu-Tekirdağ yolu üzerinde meydana geldi. Çorlu'da oturan Aycan Samancı, Mehmet Can Yavaş, Abdullah Erdoğan, dün gece Özkan Can'a ait 59 TL 074 plakalı otomobille dolaşmaya çıktı. Daha sonra tatil köyü olan Kumbağ'a giden 4 kişi 03.00 sırlarında eve dönmek için yola çıktı. Özkan Can, Çorlu kavşağında yaklaştığında kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek su kanalına uçtu. Kazadan yaralı kurtulan Can, diğer arkadaşlarını bırakıp çıktığı yolda yardım istediği bir araçla Çorlu Devlet Hastanesi'ne geldi. Dövüldüğünü anlatan otomobil sürücüsü Özkan Can tedavi altına alındı.

HASTANEDE "DÖVÜLDÜM" DEDİ

Hastanede tedavisi sürerken, yaklaşık 2 saat sonra polis ekiplerinin sorusu üzerine otomobille kaza yaptıklarını ve 3 arkadaşının yaralı olarak araç içerisinde olduğunu söyledi. Jandarma ve polis ekipleri kazanın olduğu su kanalına uçan otomobilde Aycan Samancı'nın hayatını kaybettiğini, Mehmet Can Yavaş ve Abdullah Erdoğan'ın yaralı olduğunu belirledi. Çağrılan ambulansla Erdoğan ve Yavaş Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


"BU MUYDU BANA BAYRAM HEDİYEN"

Kazayı duyup olay yerine gelen Aycan Samancı'nın babası Nedim Samancı, gözyaşlarına boğuldu. Otomobil içerisindeki oğlunun cansız bedenini gören baba Samancı, "Yandım ben. Canım oğlum bu muydu bana bayram hediyen" diyerek ağladı.

OĞLUNU OTOMOBİLDEN ÇIKARDI

Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Aycan Samancı'nın cesedi jandarma ekipleri tarafından araçtan çıkarılırken, baba Nedim Samancı'da da yardım ederek cenaze aracına kadar taşıdı.

Hayatını kaybeden Aycan Samancı'nın cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaza Yapan Sürücü, Arkadaşlarını Ölüme Terk Edip Hastaneye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • abdül kerim: uyuşturucu kullanmış olabilirler mi ki? 7 0 Yanıtla

Advertisement