Kaza Yerinden Kaçan Sürücü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kaza Yerinden Kaçan Sürücü Tutuklandı

Kocaeli'nde geçtiğimiz ay aracını tamir ettiği sırada başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ersin Karakaya'ya çarpan ve olay yerinden kaçan sürücü yakalandı.

08.08.2015 09:18  Güncelleme: 09:37

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde geçtiğimiz ay arıza yapan aracını tamir ettiği sırada başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Ersin Karakaya'ya çarptıktan sonra kaçan sürücü tutuklandı.

ÇARPTI VE KAÇTI

Edinilen bilgilere göre, 19 Temmuz Pazar günü sabaha karşı Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda, arkadaşıyla beraber tatilden dönmek için yola çıkan Ersin Karakaya (24) 34 ZB 9986 plakalı aracı arıza yapmış, arızaya bakmak için aracını emniyet şeridine çekmişti. Aracını tamir ettiği sırada yoldan geçen başka bir araç Ersin Karakaya'ya çarpmış ve hayatını kaybetmesine sebep olmuştu. Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücü polisin yaptığı çalışma sonrası yakalandı.

ARAÇTAN DÜŞEN AYNA YAKALATTI

Kaza sırasında araçtan düşen aynadan yola çıkan ekipler, sanayi sitesinde bir araca takılan aynadan yola çıkarak araç sürücüsü E.Y polis tarafından gözaltına alındı.

KÖPEĞE ÇARPTIĞINI ZANNETMİŞ

İfadesinde köpeğe çarptığını zannederek durmadığını belirten E.Y çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaza Yerinden Kaçan Sürücü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement