Kazada Ölen 2 Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen 2 Kadın Toprağa Verildi

Kazada Ölen 2 Kadın Toprağa Verildi

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında ölen 50 yaşındaki Mevlüde Kılıç ve 90 yaşındaki Keziban Gökoğlu, ikindide Ulu Camii'de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

08.02.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında ölen 50 yaşındaki Mevlüde Kılıç ve 90 yaşındaki Keziban Gökoğlu, ikindide Ulu Camii'de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Sivas- Kayseri karayolu üzerinde 40'ıncı kilometrede Kayadibi Mevkii'nde meydana geldi. Sivas'ta bir yakınlarının cenazesinden dönenleri taşıyan ve Şarkışla İlçesi'ne giden İsmail Taşlı yönetimindeki 06 EZ 2348 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine yol kenarındaki bariyerlere çarpıp takla atarak durdu. Araç içerisinde bulunan Mevlüde Kılıç kaza yerinde, Keziban Gökoğlu ise kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde öldü. Otomobil sürücüsü İsmail Taşlı ile Ahmet ve Arife Gökoğlu ise, yaralandı. Kılıç ve Gökoğlu'nun cenazeleri kaldırıldıkları hastanenin morgunda yapılan otopsi ardından Ulu Camii'ne getirildi. İkindide kılınan cenaze namazına, Sivas Belediye Başkan Sami Aydın ve bazı il protokol üyeleri ile yakınları katıldı. Kılıç ve Gökoğlu'nun cenazeleri kılınan namazı ardından Yukarı Tekke Sıra Mezarlığı'na defnedildi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen 2 Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement