Kazan'da Öğrenciler, Yaralı Kuşu Özgürlüğüne Kavuşturdu - Son Dakika
Yerel

Kazan'da Öğrenciler, Yaralı Kuşu Özgürlüğüne Kavuşturdu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kazan ilçesinde renkli görüntülerle kutlandı.

29.10.2015 16:43

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kazan ilçesinde renkli görüntülerle kutlandı. Törende kanadından yaralanan ve tedavi edilen bir güvercin, doğaya bırakıldı.

Kazan'da Asife ve Deniz adlı iki ortaokul öğrencisi, okul dönüşü Sağlık Parkında yürürken uçamadığını gördükleri yaralı güvercini alıp, bir kutu içine koyarak belediyeye götürdü. Birçok kişinin görüp de duyarsız kaldığı yaralı güvercin Belediye Barınağında tedavi edilerek eski sağlığına kavuşturuldu.

Kutlamaların yapıldığı Kazan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi bahçesine getirilen güvercini, burada Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve kuşu bulan çocuklardan Asife Gül Küçüktay doğaya bırakarak özgürlüğüne kavuşturdu.

Bu örnek davranışlarından dolayı çocukları tebrik eden Kaymakam Duru, "Asife kızımızı yürekten kutluyoruz. Belediyemizden de destek alarak bir yaralı kuşu, bir canlıyı tekrar hayata döndürdü. Ne mutlu böyle güzel yürekli genç kızlarımız var. Biz de geleceğimizden emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Kuşu bulan öğrencilerden Asife Gül Küçüktay ise "Yaralı kuşu 29 Ekim'de özgürlüğüne kavuşturmak çok gurur verici birşey ve çok mutluyum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan'da Öğrenciler, Yaralı Kuşu Özgürlüğüne Kavuşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement