Kbü ile Kyk Karabük İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Kbü ile Kyk Karabük İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Kbü ile Kyk Karabük İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Karabük Üniversitesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Karabük İl Müdürlüğü arasında, Tezsiz Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği protokolü imzalandı.

21.01.2016 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Üniversitesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Karabük İl Müdürlüğü arasında, Tezsiz Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Kredi Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürü Kadir Öztürk, Genel Sekreter Av. Yaşar Alpay ve Üniversite Sosyal Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürü Doç. Dr. İlyas Söğütlü katıldı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürlüğü personelinin Üniversitede Lisansüstü Eğitim alması için imzalanan Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği Protokolü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürlüğü'nde görev yapan personelin, meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip etme, bilgi ve becerilerini arttırmalarına yönelik lisansüstü eğitim alma ihtiyaçlarına cevap verilmesi amaçlanmakta.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat KYK personelinin, eğitim alanında Üniversiteden faydalanması kendilerini mutlu ettiğini belirterek, eğitim öğretime yapacakları katkıların devam edeceğini söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kbü ile Kyk Karabük İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement