Keçiören Belediyesi Kaçak Tavuk Kesenlere Göz Açtırmıyor - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediyesi Kaçak Tavuk Kesenlere Göz Açtırmıyor

Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığını tehdit eden, ruhsatsız ve hijyenik olmayan ortamlarda kaçak tavuk kesimi yapanları suçüstü yakalayarak, kesimin yapıldığı gecekonduyu mühürledi.

11.12.2015 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığını tehdit eden, ruhsatsız ve hijyenik olmayan ortamlarda kaçak tavuk kesimi yapanları suçüstü yakalayarak, kesimin yapıldığı gecekonduyu mühürledi.

Yapılan bir ihbar üzerine harekete geçen Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Keçiören İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bağlı veteriner hekimler ile birlikte Bağlum Kösrelik Mahallesi Güzelsu mevkiinde kaçak tavuk kesimi yapılan bir gecekonduya baskın düzenledi. Baskında ilkel yöntemlerle tavuk keserek halkın sağlığıyla oynayan iki kişi suçüstü yakalandı. Kesimhanede ele geçirilen piyasaya sürülmek üzere hazır toplam 74 adet tavuk, belediyeye ait iş makinesinin kazdığı çukura doldurularak imha edildi.

Keçiören İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kesim yapan şahıslara idari yaptırım uygulayıp para cezası keserken, kesim yapılan metruk gecekondu ise zabıta ekiplerince mühürlenmek suretiyle kullanıma kapatıldı.

"HALKIN SAĞLIĞIYLA OYNAYANLARA TAVİZ YOK"

Kendi çıkarları için halkın sağlığını önemsemeyenlerle sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bizim için halkımızın sağlığı çok önemli. Uygunsuz koşullarda ürettikleri gıda ürünlerini piyasaya sürmeye çalışanlara karşı mücadelemize aralıksız olarak devam edeceğiz. Vatandaşlarımız da kendi sağlıkları için satın aldıkları ürünlerin etiketli olmalarına dikkat etsinler. Keçiörenli vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Zabıta ekiplerimiz haftanın yedi günü 24 saat görev başındalar. Şimdiye kadar halk sağlığına önem veren ve kanuna uygun olarak iş yapan esnafımızın hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz, ama halkın sağlığıyla oynayanlara da asla taviz vermeyeceğiz" dedi.

Başkan Ak, ayrıca Keçiörenli vatandaşların her türlü şikayetlerini Zabıta Müdürlüğü'nün (0312) 361 10 80 ve (0312) 361 06 06 numaralı telefonlarına iletebileceklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediyesi Kaçak Tavuk Kesenlere Göz Açtırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement