Keçiören'de Artık Onlar İçin de Bir Kap Yemek Bir Kap Su Var - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de Artık Onlar İçin de Bir Kap Yemek Bir Kap Su Var

Sıcak yaz günlerinde susuzluktan kavrulan ve aç kalan sokak hayvanlarının yardımına da koşan Keçiören Belediyesi, ilçedeki esnafları yardım çalışmalarına dahil eden örnek bir kampanya başlattı.

27.07.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıcak yaz günlerinde susuzluktan kavrulan ve aç kalan sokak hayvanlarının yardımına da koşan Keçiören Belediyesi, ilçedeki esnafları yardım çalışmalarına dahil eden örnek bir kampanya başlattı.

Keçiören Belediyesi ve HAYTAP'ın işbirliğiyle düzenlenen "Onlar İçin Bir Kap Yemek Bir Kap Su" kampanyası kapsamında esnaflara, 10 kiloluk paketler halinde toplam 150 paket kedi ve köpek maması ile bin 500 adet mama ve su kabı dağıtıldı. Belediye ekiplerinin Kızlarpınarı Caddesi'nde yaptığı çalışmalara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikkuş ve HAYTAP Hayvan Hakları Federasyonu Ankara İl Temsilcisi Deniz Tokmakekinci de katıldı. Esnaflara kedi, köpek mama paketleri ile su ve mama kaplarını teslim eden Başkan Mustafa Ak, "Bu sıcak havalarda sokak hayvanlarının susuz ve aç kalmamaları için kedi, köpek maması ile su ve mama kapları dağıtıyoruz. Dükkanınızın bir köşesine koyarsanız sokak hayvanları faydalanır" dedi. Başkan Ak esnaflara ayrıca, dükkanların camlarına asmaları için "Onlar için bir kap su", "Terkedilmek tüm canlılara aynı acıyı verir" yazılı kampanya afişlerinden de verdi. Esnaflar da sokak hayvanlarına duyarlılığından dolayı Başkan Ak'a teşekkür ettiler.

Belediye ekipleri ayrıca ilçedeki parklar, ağaç altları ve boş arazilere de sokak hayvanları için kaplar içerisinde su, kedi ve köpek mamaları da yerleştirdi. Su ve mama dağıtımına yaz mevsimi boyunca düzenli aralıklarla devam edilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de Artık Onlar İçin de Bir Kap Yemek Bir Kap Su Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement