Keçiören'de Bayramlaşma Bir Başka Güzel - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de Bayramlaşma Bir Başka Güzel

Keçiören\'de Bayramlaşma Bir Başka Güzel

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

21.07.2015 09:51

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Altıncı Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile Ramazan ayının dolu dolu yaşandığı Keçiören'de, Ramazan Bayramı da coşku içerisinde kutlandı. Belediye Başkanı Mustafa Ak, düzenlenen bayramlaşma töreninde hem Keçiörenlilerin hem de personelinin bayramlarını tebrik etti. Makam odasında gerçekleşen programa genç, yaşlı binlerce Keçiörenli katıldı. Birlik ve beraberlik örneğinin en güzel şekilde sergilendiği bayramlaşma programında Başkan Ak, misafirlerine çikolata ve kolonya ikram ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Keçiören'de bayram coşkusunun ve sıcaklığının hep birlikte yaşandığını belirten Başkan Mustafa Ak, bayramlarda birlik ve beraberlik duygusunun doruğa çıktığına dikkat çekti. Bayramların, insanları bir araya getiren ve manevi değeri büyük günler olduğunu ifade eden Başkan Ak, "Bayramlar, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, birlik ve beraberliği sağlayan özel günler. Keçiören'de de en güzel şekilde genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla toplumun tüm kesimleriyle huzurlu ve coşkulu bayram geçiriyoruz" dedi.

MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE EL UZATIYORUZ

Ramazan'da yaşanan güzelliklerin sürekli olmasını temenni eden Başkan Ak, " Dünyanın farklı coğrafyalarındaki Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntı ve acıların da bir an önce sona ermesini arzuluyoruz. Büyük ülke olmanın en güzel örneğini sergileyerek zor durumda olan kardeşlerimize yardım ediyor ve el uzatıyoruz. Keçiören Belediyesi olarak bu yıl altıncısını gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile Keçiören'de kardeşliğin ruhuna uygun, Ramazan'ın güzellikleriyle coşkulu bir Ramazan geçirdik. Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan kardeşlerimizi burada ağırladık. Anadolu'nun farklı şehirlerinin güzelliklerini ve dünya ülkelerini burada buluşturduk. Paylaşım iftarlarımızda yetimlerimizle, yaşlılarımızla, şehit ve gazi ailelerimizle bir araya geldik. Hemşeri iftarlarımızda hemşeri dernek ve federasyonlarıyla buluştuk. Mahalle iftarlarımızda binlerce Keçiörenliyle aynı sofralarda iftar yaptık. Bu güzelliklerin bundan sonra da devam etmesini temenni ediyoruz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de Bayramlaşma Bir Başka Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement