Keçiören'deki Camilerde Bayram Temizliği Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Keçiören'deki Camilerde Bayram Temizliği Yapıldı

Keçiören\'deki Camilerde Bayram Temizliği Yapıldı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların gönül rahatlığı ve huzur içinde ibadet edebilmelerini sağlamak amacıyla Keçiören’deki bütün ibadet yerlerinde bayram temizliği yapıldı.

30.09.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların gönül rahatlığı ve huzur içinde ibadet edebilmelerini sağlamak amacıyla Keçiören'deki bütün ibadet yerlerinde bayram temizliği yapıldı.

Keçiören Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ibadet yerlerindeki temizlik çalışmalarını tamamladı. Halılardan raflara, duvarlarda asılı tablolardan avizelere kadar geniş çaplı bir şekilde yapılan temizlik çalışmaları, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün koordinesinde 2 grup halindeki 14 kişilik profesyonel bir ekip tarafından yürütüldü. Cami ve mescitlerdeki halılar yerlerinden kaldırılmadan bulunduğu yerde yıkanarak temizlendi ve temizlik işlemleri bittikten sonra gül suyu spreyleri sıkılarak çok güzel kokması da sağlandı.

Keçiören Belediyesi ibadet yerlerini sadece bayramlarda değil, bütün bir yıl boyunca temiz tutarak vatandaşların hayır dualarını alıyor. Belediye ekipleri Ocak - Eylül 2014 tarihleri arasında 514 cami, 159 mescit, 71 Kur'an kursu, 2 yatılı kız Kur'an kursu, 8 külliye, 7 talebe yurdu, 3 müftülük binası, 1 cem evi olmak üzere toplam 765 ibadet yerinin temizliğini gerçekleştirdi.

İbadet yerlerindeki temizlik çalışmalarının sadece bayramlara özgü olmadığını, bütün yıl boyunca bir çalışma takvimi dahilinde sürdürüldüğünü vurgulayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Biz düzenli olarak bütün camilerimizin temizliklerini, halı yıkamalarını, pencere, avize temizliklerini gerçekleştiriyoruz. Ama yaklaşmakta olan bayram nedeniyle özel bir temizlik de yapıyoruz. Sadece camileri değil, okulları ve cem evlerini de temizliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'deki Camilerde Bayram Temizliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement