Keçiören Zabıtası Bayram Mesaisinde - Son Dakika
Yerel

Keçiören Zabıtası Bayram Mesaisinde

Keçiören Zabıtası Bayram Mesaisinde

Keçiören Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte denetimlerine hız verdi.

15.07.2015 17:21

Keçiören Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimlerine hız verdi.

Başta şeker ve çikolata olmak üzere gıda ürünlerinin satışında yaşanan artışları dikkate alan zabıta ekipleri, vatandaşların gönül rahatlığıyla alışverişini yapması için adeta seferber oldu. Zabıta Müdürlüğü'nce oluşturulan gece ve gündüz ekipleri, özellikle tatlı, pasta ve şekerleme imalathaneleri ile satış yerlerini sıkı bir denetime tabi tutuyor. Denetlenen iş yerlerinde üretimde kullanılan tüm ürünlerin kullanılabilirliği, satışa sunulan gıda maddelerinin son kullanma tarihleri, ürünlerin muhafazası, depolanması, çalışan personelin kılık kıyafeti ile genel temizlik durumları titiz bir kontrolden geçiriliyor. İşletmecilere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verilerek, tespit edilen eksiklerin giderilmesi hususunda da bir takım uyarılarda bulunuluyor.

Bayram alışverişine çıkan vatandaşların içlerinin rahat olması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Halkımızın Ramazan Bayramı'nı huzur içerisinde idrak edebilmesi ve herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek amacıyla zabıta ekiplerimiz denetimlerini 7/24 sürdürüyor. Zabıta denetim ekiplerine ilaveten 12 kişilik tam donanımlı zabıta motorize ekiplerimiz de bayram süresi boyunca aralıksız görevde olacak. Vatandaşlarımız herhangi bir şikayetleri olduğunda 361 06 06 nolu telefondan bizlere gün boyu ulaşabilirler" dedi.

Başkan Ak, denetimlerdeki asıl amacın ceza kesmek değil ilçe halkının sağlığını korumak olduğunun altını çizerek, "Halkımızın sağlığı birinci önceliğimizdir. Biz belediye olarak üzerimize düşeni yapmanın gayreti içindeyiz. Ramazan Bayramı süresince ve Ramazan Bayramı'ndan sonra da denetimlerimiz aksatılmadan bir program dahilinde kesintisiz sürecek" dedi.

Başkan Mustafa Ak, tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı da kutladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Zabıtası Bayram Mesaisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement