Keçiören Zabıtası Huzurlu Bir Bayram İçin Görev Başında - Son Dakika
Yerel

Keçiören Zabıtası Huzurlu Bir Bayram İçin Görev Başında

Keçiören Zabıtası Huzurlu Bir Bayram İçin Görev Başında

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle Keçiören Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

04.07.2016 11:00

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle Keçiören Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü'nce oluşturulan gece ve gündüz ekiplerince özellikle; tatlı, pasta ve şekerleme imalathaneleri ile bu gibi ürünlerin satış yerleri sıkı denetimlere tabi tutuluyor. Denetim yapılan işyerlerinde, üretim aşamasında kullanılan tüm ürünlerin kullanılabilirliği, satışa sunulan gıda maddelerinin son kullanma tarihleri, ürünlerin muhafazası, depolanması, çalışan personelin kılık-kıyafeti ile genel temizlik durumları titiz bir kontrolden geçiriliyor. Ayrıca konuyla ilgili işletmecilere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verilirken, tespit edilen eksiklerin giderilmesi hususunda da bir takım uyarılarda da bulunuluyor.

Vatandaşın Ramazan Bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak; "Vatandaşımız müsterih olsun. Zabıta denetim ekiplerimiz görevlerinin başında. Zabıta denetim ekiplerimizin yanı sıra 12 kişilik tam donanımlı zabıta motorize ekiplerimiz de bayram süresi boyunca bu ekiplere destek için görevde olacaklar" dedi.

Vatandaşların şikayetlerini Keçiören Zabıta Müdürlüğü'nün gün boyu kesintisiz hizmet veren 361 06 06 numaralı telefona iletebileceklerinin altını çizen Başkan Ak; "Denetimlerdeki asıl amacımız ceza kesmek değil, halkımızın sağlığını korumak ve gözetmek. Keçiören Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edecek, Ramazan Bayramı süresince ve Ramazan Bayramından sonra da denetimlerimizi aksatmadan sürdüreceğiz" mesajı verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Zabıtası Huzurlu Bir Bayram İçin Görev Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement