Keçiörenli Çocuklara En Kapsamlı Yaz Okulu Kedem'den - Son Dakika
Yerel

Keçiörenli Çocuklara En Kapsamlı Yaz Okulu Kedem'den

Keçiörenli Çocuklara En Kapsamlı Yaz Okulu Kedem\'den

Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi (KEDEM), 2013-2014 eğitim-öğretim döneminin ardından Ankara’nın en kapsamlı yaz okulu olan KEDEM Yaz Okulu ile hizmet vermeyi sürdürürken, açtığı kurs branşı sayısını 10’a çıkardı.

03.07.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezi (KEDEM), 2013-2014 eğitim-öğretim döneminin ardından Ankara'nın en kapsamlı yaz okulu olan KEDEM Yaz Okulu ile hizmet vermeyi sürdürürken, açtığı kurs branşı sayısını 10'a çıkardı.

KEDEM Keçiören'deki 10 şubesiyle her yaz döneminde olduğu gibi bu yaz döneminde de Keçiörenli öğrencilere dolu dolu bir yaz tatili geçirmeleri için birçok imkan sağlıyor. Tamamen ücretsiz olan KEDEM Yaz Okulu'nda geçtiğimiz sene 8 branşta kurs hizmeti verilirken; bu yıl kurs branşı sayısı 10'a çıkarıldı. Kur'an-ı Kerim, Satranç, Resim, Ebru, Halk Oyunları, Gitar, Bağlama, Model Uçak, El Sanatları, Tiyatro- Drama branşlarındaki kurslarla öğrencilere yeteneklerini keşfetme fırsatı veriliyor.

VELİLERE DE DEĞERLER EĞİTİMİ VERİLİYOR

Yaz okulunda ayrıca bir yenilik olarak, kurslara katılan tüm öğrenciler için "Etkinlik Saati" uygulaması başlatıldı. Öğrenciler rehber öğretmenleri gözetiminde eğlenceli ve zeka geliştirici oyunlar oynarken, rehber öğretmenler de öğrenciler hakkında yaptıkları psikolojik analizleri velilere iletiyor. Yaz okulu dönemi Ramazan ayını da kapsadığı için tüm KEDEM şubelerinde değerler eğitimine ağırlık verilirken, KEDEM velilerine de Kur'an-ı Kerim hocaları eşliğinde mukabele etme imkanı sağlanıyor. Öğrencilere ve velilerine ayrıca değerler eğitimi seminerleri de veriliyor. KEDEM şubelerine gelen öğrenci ve veliler, kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkürlerini ilettiler.

23 Haziran'da eğitime başlayan KEDEM Yaz Okulu, 15 Ağustos'a kadar devam edecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiörenli Çocuklara En Kapsamlı Yaz Okulu Kedem'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement