Keçmek Korosu Sevgililer İçin Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Keçmek Korosu Sevgililer İçin Konser Verdi

Keçmek Korosu Sevgililer İçin Konser Verdi

Keçiören Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları korosu, 14 Şubat Sevgililer Günü konserinde en güzel aşk şarkılarını ve türkülerini sevgililer için seslendirdi.

16.02.2015 10:19  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) korosu, 14 Şubat Sevgililer Günü konserinde en güzel aşk şarkılarını ve türkülerini sevgililer için seslendirdi.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen konser vatandaşlardan büyük ilgi görürken, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak konseri eşi Hatice Ak ile birlikte izledi. Şef Hamza Altıntaş yönetimindeki koro başta aşk şarkıları olmak üzere günümüzün sevilen birçok eserini başarıyla seslendirdi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün birbirini sevenlerin günü olduğunu belirten Başkan Mustafa Ak, "KEÇMEK'in hazırladığı bu programı ben çok beğendim. Değerli hocalarıma teşekkür ediyorum. Birbirini seven herkesin bu güzel günü kutlu olsun. Sevgiyle yapılan her iş bu program gibi çok güzel oluyor" diye konuştu.

KEÇMEK öğrencileri, konserin sonunda 14 Şubat'a özel hazırladıkları el yapımı hediyeleri izleyicilere dağıttılar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçmek Korosu Sevgililer İçin Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement