Kelimeyi Seç, Çiz, Kazan ! - Son Dakika
Teknoloji

Kelimeyi Seç, Çiz, Kazan !

Kelimeyi Seç, Çiz, Kazan !

Mobil dünyada birbirinden iddialı uygulamaları ile kullanıcıların beğenisini kazanan Mynet, yepyeni bir oyun ile oyunseverlerin karşısında. iPhone App Store üzerinden ücretsiz yüklenip oynanabilen, eğlenceli bir ...

19.10.2012 13:01

Mobil dünyada birbirinden iddialı uygulamaları ile kullanıcıların beğenisini kazanan Mynet, yepyeni bir oyun ile oyunseverlerin karşısında. iPhone App Store üzerinden ücretsiz yüklenip oynanabilen, eğlenceli bir paylaşım oyunu olan Çiz, son dönemde bağımlılık yaratan çizim ve tahmin oyunlarının iddialı örneklerinden biri.

Çiz oynamak çok kolay. İster Facebook üzerinden ister misafir olarak oyuna kolayca bağlanılıyor ve rakip seçilerek oyuna başlanıyor. Verilen 3 farklı kelimeden birisi seçiliyor ve iPhone üzerinde yapılan çizim ile anlatılıyor, sonra kelimenin rakip oyuncu tarafından tahmin edilmesi bekleniyor. Tahmin isabetli ise hem çizen, hem tahmin eden jetonları kapıyor.  Kelimeyi en çabuk anlatan, doğru tahmini en hızlı yapan kazanıyor.

Oyunun nasıl oynandığını anlatan videoyu izlemek için !

Mynet'in 2010 yılında Mynet iPhone uygulaması ile başladığı mobil yolculuğu, bugün 4 platform üzerinde 20 uygulama ile devam ediyor. Mobilde toplam 1 milyon indirilme rakamına ulaşan, popüler Mynet servislerlerinden ve Mynet'in internet ve teknoloji konusundaki birikiminden güç alan uygulamalar kullanıcılar ile iOS, Android, Symbian ve Bada platformlarında buluşuyor.,,,,,,,,,   ve gibi popüler Mynet servis ve oyunlarını mobil platforma taşıyan Mynet, şimdi de yeni oyunu Çiz ile mobil oyun severler için keyif ve heyecanı bir arada sunuyor.

>>

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Kelimeyi Seç, Çiz, Kazan ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement