Kemer Belediyesine Ait Çöp Kamyonlarına Haciz Konuldu - Son Dakika
Yerel

Kemer Belediyesine Ait Çöp Kamyonlarına Haciz Konuldu

Kemer Belediyesine Ait Çöp Kamyonlarına Haciz Konuldu

GATAB'ın çeşitli kurumlara olan borçları nedeniyle Kemer Belediyesine devredilen 15 çöp toplama aracı hakkında haciz işlemi başlatıldı.

26.07.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliğinden (GATAB) Kemer Belediyesine devredilen 2 cam toplama 2 süpürge ve 11 çöp toplama aracına, birliğin borçları nedeniyle haciz konuldu.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada, GATAB'ın borçları olduğunu daha önce de pek çok kez dile getirdiklerini, ancak konunun dikkate alınmadığını savundu.

Büyükşehir Yasası ile GATAB'a ait araçların Kepez Belediyesine devredildiğini belirten Gül, birlikten belediyeye geçen ve temizlik işlerinde kullanılan 15 araca, toplam 7,5 milyon lirayı bulan borç nedeniyle haciz konulduğunu bildirdi.

GATAB'ın borçları yüzünden her gün yeni hacizler geldiğini ifade eden Gül, şöyle konuştu:

"Bizim söylediklerimize kulak asmayanların adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz. İşte GATAB'ın Kemer Belediyesine devrettiği araçların icralık durumları. İki cam toplama aracı, 11 çöp toplama aracı ve iki süpürge aracı. Çeşitli icra daireleri tarafından icra takibi başlatılan araçların biran önce bulunduğu durumdan kurtarılarak geri dönmesi gerekiyor." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kemer Belediyesine Ait Çöp Kamyonlarına Haciz Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement