Kenevir Bitkisini Bulan Trafik Polisleri Ayın Polisi Seçildi - Son Dakika
Güncel

Kenevir Bitkisini Bulan Trafik Polisleri Ayın Polisi Seçildi

Kenevir Bitkisini Bulan Trafik Polisleri Ayın Polisi Seçildi

Samsun’da bir trafik kazasına müdahale için yolda çevre güvenliği aldıkları sırada kaza yerine yakın yol kenarında çuval içinde dişi Hint keneviri bitkisi bulan 3 trafik polisi, Samsun’da ayın polisi seçildi.

16.11.2015 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bir trafik kazasına müdahale için yolda çevre güvenliği aldıkları sırada kaza yerine yakın yol kenarında çuval içinde dişi Hint keneviri bitkisi bulan 3 trafik polisi, Samsun'da ayın polisi seçildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları İsmail Altıntaş, Erol Alemdağ ve Umut Demirkol, Samsun- Ordu karayolu üzerinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasına müdahale için olay yerine gidip çevre önlemi aldıkları bir sırada kaza yerine 10 metre mesafede çimler arasında çuval içinde, esrar yapımında kullanılan 2.5-3 kilo ağırlığında dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirdi. Trafik polisleri söz konusu çuvalı Dikbıyık Jandarma Karakolu'na teslim etti.

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, polis memurları İsmail Altıntaş, Erol Alemdağ ve Umut Demirkol'u mesleğinin vermiş olduğu görev ve sorumluluk bilinci ile hareket etmesi, dikkatli ve duyarlı bir şekilde davranması, mesai arkadaşlarına örnek teşkil etmesi ve halkın polise olan güven duygusunu güçlendirmesine katlı sağlamasından dolayı 2015 yılı Ekim ayının polisi seçti.

Polis memurlarının fotoğrafları Samsun Emniyet Müdürlüğü girişindeki lobideki ayın polisi panosuna asıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kenevir Bitkisini Bulan Trafik Polisleri Ayın Polisi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement