Kent Konseyi'nde 'Mudanya Sahil Projesi' Konuşulacak - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi'nde 'Mudanya Sahil Projesi' Konuşulacak

Bursa Kent Konseyi ve Mudanya Kent Konseyi ortaklığıyla düzenlenen genel konsey toplantısında 'Mudanya sahil projesi' konuşulacak.

01.12.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi (BKK) ve Mudanya Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen 'Bursa Konuşuyor' genel konsey toplantısında, 'Mudanya Sahil Projesi' konuşulacak.

Bursa Kent Konseyi'nin Mudanya Kent Konseyi ortaklığında düzenlediği 'Bursa Konuşuyor' genel konsey toplantısının bu kez gündemi 'Mudanya Sahil Projesi' olacak. 26 Aralık Cuma günü saat 14.00'da Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan toplantıda, konu masaya yatırılacak.

Bursa Kent Konseyi'nde yapılan toplantıda BKK Başkanı Semih Pala, BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin ile Mudanya Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı ve Mudanya Genel Sekreteri Orkun Yağcı bir araya geldi. Buluşmada genel konsey toplantısının planlaması görüşüldü.

'Bursa Konuşuyor' toplantısına ilgili tarafların katılacağını ve merak edilen konular hakkında halkı bilgilendireceklerini söyleyen BKK Başkanı Semih Pala, "Bursa Kent Konseyi olarak Bursa'yı ilgilendiren her konuyu gündeme taşıyoruz. Çıkan sonuçları ilgili kurumlara iletiyor ve iletilen fikirlerin takipçisi oluyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi'nde 'Mudanya Sahil Projesi' Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement