Kent Konseyi Yönetiminden Çevre ve Şehircilik Bakanı'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi Yönetiminden Çevre ve Şehircilik Bakanı'na Ziyaret

Kent Konseyi Yönetiminden Çevre ve Şehircilik Bakanı\'na Ziyaret

Ankara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi makamında ziyaret etti.

30.08.2014 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti.

Kabulde, Saltoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini, 62. Hükümette de sürdürecek olan İdris Güllüce'ye görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ankara'nın Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yönetiminde öncü ve lider bir dünya kenti olma yönünde büyük mesafe kat ettiğine değinen Saltoğlu, başkanı olduğu kent konseyinin diğer çalışma grupları gibi Çevre ve İmar Çalışma Grubunun da şehrin imarı, estetiği konusunda hazırladığı projeleri yürütme Kurulu ve Genel Kurul'un onayı ile Büyükşehir Belediye Meclisi'ne tavsiye kararları olarak sunduklarını anlattı.

Kent Konseyi'nde üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları ile meslek odaları adına katılan inşaat mühendisi, mimar ve şehir planlamacılarından oluşan uzmanların bulunduğuna dikkat çeken Saltoğlu, grup üyelerini şehircilik, çevre, ulaşım, mimari konulardaki, teorik bilgi ve deneyimlerini de kattıkları projelerle, kentin marka değerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade etti.

GÜLLÜCE: "YOL GÖSTERİCİ SOMUT PROJELERLE GELİN BİZ DE GEREĞİNİ YAPALIM"

Çevre ve şehircilik Bakanı İdris Güllüce de konuşmasında, sivil toplum kuruluşlarının desteğine önem verdiklerini belirterek, bu desteğin sadece eleştiri bazında olmamasını, yol gösterici olmasını istedi.

Ankara Kent Konseyi'nin imar ve çevre ile ilgili uygulanabilir projelerinin kendileri için anlamlı olacağına dikkat çeken İdris Güllüce, "Sizler hayatın içinden gelen Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri olarak bize uygulanabilir somut projeler ile gelin. Bizde gereğini yapalım" sözleri ile işbirliği için önemli bir mesaj verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kent Konseyi Yönetiminden Çevre ve Şehircilik Bakanı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement