Kent Konseyinde Kozluca Dönemi - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyinde Kozluca Dönemi

Kent Konseyinde Kozluca Dönemi

İzmit Kent Konseyi’nde Cafer Kozluca dönemi başladı.

01.07.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Kent Konseyi'nde Cafer Kozluca dönemi başladı. Belsa'da yapılan genel kurulda İzmit Kent Konseyi başkanlığına Cafer Kozluca seçildi.

İzmit Belediyesi öncülüğünde oluşturulan İzmit Kent Konseyinin genel kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Genel kurulda Kent Konseyi başkalığı ve yürütme kurulu seçimleri açık oylama usulüyle gerçekleşti. Divan üyeliklerinin İzmit İlçe Tarım Müdürü Fethi Polat, İzmit Mal Müdürü Ahmet Yeşilova ve Çukurbağ Mahalle Muhtarı Yaşar Tüzer'in yaptığı seçimde Cafer Kozluca İzmit Kent Konseyi Başkanı olurken yürütme kuruluna da Penbe Arslan, Ziyaülhak Sarıgül, Ayhan Varol, Vedat Yoldaş, Salman Karaaslan, Recep Altıntip, Orhan Sarısüleyman, Mustafa Bozkurt, Cihat Kaçamer, İbrahim Efe, Ömer Uzun ve Ahmet Emre Aydın seçildiler.

İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, "İzmit bir sanayi şehri evet ama yalnızca bu değil. Kentimize ait değerlerimizi ortaya çıkarmak için çalışmalar yapacağız. Kentimizin sorunları da bu sorunların çözümleri de belli önemli olan birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi sağlamaktır. Bu yapının bunu başaracağına inanıyorum" diye konuştu.

Bilindiği gibi İzmit Kent Konseyi'nin eski başkanlığını Fatih Bingül yapıyordu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyinde Kozluca Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement