Kentplaza'dan, Mercedes C180 Coupe Amg Kazandılar - Son Dakika
Güncel

Kentplaza'dan, Mercedes C180 Coupe Amg Kazandılar

Kentcard ile ziyaretçilerine yepyeni fırsatlar, avantajlar ve birbirinden güzel sürprizler sunan Kentplaza'nın, muhteşem hediyesi MERCEDES C180 COUPE AMG talihlisi Aslı Kaymak, otomobilini teslim aldı.

19.04.2014 14:52

Bugün düzenlenen törende Aslı Kaymak'a anahtarını, Kentplaza'yı Konya'nın hizmetine sunan Deha Grup'un
Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı verdi.

Kentplaza, 2013 yılının Kasım ayında başlayan ve geçtiğimiz Şubat ayında sona eren Mercedes C180 Coupe AMG otomobil kampanyasının talihlisi Aslı Kaymak'a otomobilini, teslim etti. Büyük bir mutlulukla anahtarını, Deha Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcı'dan teslim alan Kaymak, bu şansı yakalamasına vesile olduğu için de Kentplaza'ya teşekkür etti. Anahtar teslimi sırasında Aslı Kaymak'ı tebrik eden Arıcı, talihli isme hayatının bundan sonraki döneminde de bol şans dileyerek şunları söyledi:

"Bugün bir vatandaşımızın mutlu olmasına vesile olmak, bizler için de ayrı bir sevinç kaynağıdır. Kentplaza hizmete girdiği tarihten itibaren Konyalı'ların yaşamına renk getirdi. Değerli Konya halkı tarafından da büyük ilgi gördü. Bu yoğun ilgi nedeniyle, öncelikle Konya halkına teşekkür ediyorum. Kentplaza Konya için en iyi hizmeti sumaya devam edecek. Çünkü Konyalı'lar hizmetin en iyisini hak ediyor. Kentplaza, ziyaretçilerine heyecan ve mutluluk kaynağı olan etkinliklerine ve Kentcard sahiplerine sürpriz hediyeler kazandırmaya devam edecek."

iPhone 5 ve iPad Mini'ler de sahiplerini buldu

Kentplaza'nın sadakat kartı Kentcard ile en az 75 TL ve üzerinde alışveriş yapan ziyaretçilerin katıldığı kampanya sonucunda armağan edilen hediyeler sadece otomobil ile de sınırlı kalmamış; 5 kişi iPhone 5 ve 5 kişi de iPad mini kazanmıştı. Hediye teslim töreninde Iphone 5 ve ipad mini kazananların da armağanları yine Ahmet Arıcı tarafından sahiplerine verildi.

Kentcard sahipleri, Avm Mfi Partners tarafından yönetilen Kentplaza'dan yaptıkları tüm alışverişlerden kazanmış olduğu puanlar ile çeşitli hediye ve fırsatlardan faydalanabiliyor. Konyalılar'ın yaşamına yepyeni heyecanlar katan Kentcard'a sahip olmak da çok kolay. Bunun için Kentplaza Danışma Bölümü'nden alınacak formu doldurmak yeterli. Formu dolduran
ziyaretçiler, hiç beklemeden Kentcard ayrıcalıklarını doya doya yaşamaya başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kentplaza'dan, Mercedes C180 Coupe Amg Kazandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement