Kentplaza'nın Hediyesi Mercedes B – 180'İ Kazanan Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Kentplaza'nın Hediyesi Mercedes B – 180'İ Kazanan Belli Oldu

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı çekiliş sonucunda Mercedes B-180 otomobilin sahibi Ali Çürük oldu.

10.06.2013 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentcard ile ziyaretçilerine yepyeni fırsatlar, avantajlar ve birbirinden güzel sürprizler sunan Kentplaza'nın muhteşem hediyesi Mercedes B-180 otomobil, yapılan çekilişle sahibini buldu.

Kentcard sahipleri 25 Şubat 2013 tarihinden itibaren Kentplaza'dan yaptıkları her 75 TL'lik alışveriş için, bir adet çekiliş hakkı kazandı. Çekilişe katılmaya hak kazananların aylardır süren heyecanlı bekleyişi 5 Haziran 2013 günü sona erdi. Vatan Şaşmaz'ın yaptığı çekilişle belirlenen Mercedes B-180 otomobil talihlisi Ali Çürük, büyük bir mutlulukla anahtarını teslim aldı. Çürük, bu şansı yakalamasına vesile olduğu için de Kentplaza'ya teşekkür etti.

Kentcard'ın ayrıcalıkları bu kadarla sınırlı değil. Yıl içerisinde Kentplaza'da yapılacak birbirinden heyecanlı ve eğlenceli etkinliklere katılmak, hiç beklenmedik bir anda sürpriz hediyeler kazanmak Kentcard'la mümkün. Kentcard sahipleri, Avm Mfi Partners tarafından yönetilen Kentplaza'dan yaptıkları tüm alışverişlerden puanlar kazanarak, biriktirdikleri puanlar sayesinde de çeşitli hediye ve fırsatlar yakalamaya devam edecek.

Konyalılar'ın yaşamına yepyeni heyecanlar katan Kentcard'a sahip olmak da çok kolay. Bunun için Kentplaza Danışma Bölümü'nden alınacak formu doldurmak yeterli. Formu dolduran ziyaretçiler, hiç beklemeden Kentcard ayrıcalıklarını doya doya yaşamaya başlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kentplaza'nın Hediyesi Mercedes B – 180'İ Kazanan Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement