Kepez Belediyesinden Çocuklara "Masal Parkı" - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediyesinden Çocuklara "Masal Parkı"

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak içindeki 5 dönümlük alanda, "Masal Diyarı" adıyla bir park yapacaklarını bildirdi.

21.01.2015 17:45

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Kepezpark Varsak içindeki 5 dönümlük alanda, "Masal Diyarı" adıyla bir park yapacaklarını bildirdi.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Duacı Eczacılar Ortaokulu ve Prof. İhsan Koz Ortaokulundan 7 ve 8. sınıf öğrencilerini ağırladı.

Meclis salonunda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Tütüncü, öğrencilerin soruları cevapladı. Tütüncü, bir öğrencinin, "Çocuklara yönelik projeniz var mı?" sorusu üzerine, ilçede "Masal Diyarı" adıyla bir park yapacaklarını bildirdi.

Kepezpark Varsak içindeki 5 dönümlük alana kurulacak park hakkında bilgi veren Tütüncü, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın talebini dikkate alarak daha büyük bir masal parkı yapma kararı aldık. Parkla ilgili proje hazırlık ve yer tespiti çalışmalarımız sürüyor. Çocuklarımızın, eğlenerek hem tarihlerini öğrenecekleri hem de güzel vakit geçirecekleri, masal kahramanlarının, devler diyarının ve hareketli ortam canlandırmalarının bulunduğu sesli anlatımlar ile bilgi edinilebilecek ve raylı sistem ile gezilebilecek 'Masal Diyarı Parkı'nı önümüzdeki aylarda Kepez'e kazandıracağız."

Tütüncü, ziyarette öğrencilere, Vehbi Vakkasoğlu'nun "Öğretmenin Not Defteri" adlı kitabı ve Kepez Belediye Tiyatrosu'nun "Çizmeli Kedi" adlı çocuk oyununun davetiyesini hediye etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediyesinden Çocuklara 'Masal Parkı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement