Kepez'de Tapu Sorunlarına Takaslı Çözüm - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Tapu Sorunlarına Takaslı Çözüm

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü, Vakıflar Meclisi'nin Gazi ile bazı mahallelerdeki 5 bine yakın hak sahibinin tapu özlemini giderecek takas işlemini onayladığını bildirdi.

21.05.2015 12:44

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü, Vakıflar Meclisi'nin Gazi ile bazı mahallelerdeki 5 bine yakın hak sahibinin tapu özlemini giderecek takas işlemini onayladığını bildirdi.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çalışma midibüsüyle Varsak bölgesindeki bir programa katıldı. Gazi Mahallesi sakinleriyle buluşan Tütüncü, Kepez'in yeni yatırımlar ve hizmetlerle her geçen gün çehresinin değiştiğini ve daha güzel hale geldiğini belirtti.

Gazi Mahallesi'nin de yatırımlardan nasibini aldığını anlatan Tütüncü, 24 derslikli yeni okulun hizmete girdiğini, mahalleye çok yakın bir alana inşa edilen 350 yataklı devlet hastanesinin de 29 Ekim'de açılacağını kaydetti.

Semt spor sahasının da inşasının yakında başlayacağını ifade eden Tütüncü, yeni yol açma, park ve asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Gazi Mahallesi sakinlerini ilgilendiren önemli sorunlardan birinin tapu olduğuna işaret eden Tütüncü, mahalle sakinlerinin 50 yıla yakın bekledikleri tapularına kavuşacaklarının altını çizdi.

Tütüncü, şunları söyledi:

"Gazi Mahallesi'nin en önemli problemlerinden biri Vakıf arazilerinde, gecekondusu olan vatandaşlarımızın tapu almasının önündeki engeli ortadan kaldırdık. Vakıflar Meclisi, Gazi ile bazı mahallelerimizde 5 bine yakın hak sahibinin, tapu özlemini giderecek Kepez tarihinin en büyük takas işlemini onayladı. En kısa zamanda Vakıf arazilerindeki gecekondusu olan kardeşlerimiz tapularını alacaklar."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez'de Tapu Sorunlarına Takaslı Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement