Kepez'de Yollar Çiçek Açtı - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Yollar Çiçek Açtı

Kepez\'de Yollar Çiçek Açtı

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde Güneş ve Kır Çiçeği caddelerini birbirine bağlayan caddenin, İsmet İnönü Kız Meslek ve Teknik Lisesi önündeki bölümünün sıcak asfalt, yol çizgisi, orta refüj ve kaldırım çalışmalarını tamamladı.

23.01.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde Güneş ve Kır Çiçeği caddelerini birbirine bağlayan caddenin, İsmet İnönü Kız Meslek ve Teknik Lisesi önündeki bölümünün sıcak asfalt, yol çizgisi, orta refüj ve kaldırım çalışmalarını tamamladı.

Kaldırım taşı döşenen ve kırmızı renkle boyanan orta refüje, estetik bir kimlik kazandırması amacıyla papatya çiçeği resmi çizildi.

Caddenin Kır Çiçeği Caddesi tarafındaki ikinci bölümünün sıcak asfalt ve diğer alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği ve önümüzdeki günlerde üst yapı çalışmalarını bitirileceği kaydedildi. Caddede yağmur suyu drenaj çalışması yapıldığı, ilgili kurum tarafından elektrik iletim hatlarının da yer altına alındığı ifade edilirken, yaklaşık 1 milyon 500 bin lira harcanan alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile 5 yıl önce gecekondu işgalinde olan caddenin modern bir görünüme kavuşacağı belirtildi.

FATİN RÜŞTÜ ZORLU'YA VEFA

Toplam 1400 metre uzunluğunda, 30 metre genişliğindeki yolda, 8 bin ton sıcak asfalt, 3 bin metre TCK tipi bordür ve 1000 metrekare parke kaldırım taşı kullanıldığı ve caddenin yapımı süren Sütçüler Devlet Hastanesi'ne ve İsmet İnönü Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ne ulaşımı sağladığı vurgulandı.

Kepez Belediye Meclisi kararıyla cadde merhum ve mazlum bakanlardan Fatin Rüştü Zorlu'nun ismi verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Yollar Çiçek Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement