Kepez'deki Atölyeler Kaldırılıyor - Son Dakika
Yerel

Kepez'deki Atölyeler Kaldırılıyor

Kepez\'deki Atölyeler Kaldırılıyor

Kepez Belediyesi, hizmet binasının çevresindeki ihtiyaçları karşılamayan ve görüntü kirliliği oluşturan atölyeler ve bakım onarımla ilgili işyerlerini kaldırıyor.

28.08.2014 12:31

Kepez Belediyesi, hizmet binasının çevresindeki ihtiyaçları karşılamayan ve görüntü kirliliği oluşturan atölyeler ve bakım onarımla ilgili işyerlerini kaldırıyor.

Kepez Belediyesi, hizmet binasının çevresini de ilçenin modern şehir kimliğine uyumlu hale getiriyor. İş verimini artırmak ve çalışma ortamını güvenli ve çağdaş hale getirmek amacıyla belediye binasının arka bahçesindeki Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüklerine ait işyerleri yıkılıyor.

Hizmet binasının arka bahçesinde bulunan ve görüntü kirliliği oluşturan, ihtiyaca cevap veremeyen, bakım-ikmal binası, kaynak, marangoz ve tabela atölyeleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğünün konteyner imalatı binası kaldırılıyor.

İşyerleri, Fen İşleri Müdürlüğünün Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki şantiyesinde inşa edilecek yeni yerlerine taşınacak. İşyerlerinin 2015 yılı içerisinde taşınması planlanıyor.

Arka bahçenin çevresindeki duvar da kaldırılarak, daha estetik bir çevre düzenlemesi yapılacak. İşyerlerinin taşınmasından sonra arka bahçe, yeşil alan, otopark ve dinlenme alanı olarak düzenlenerek, halkın kullanımına sunulacak. Yine söz konusu alana, belediye sağlık merkezi yapılması düşünülüyor.

Peyzaj çalışmasının bitmesiyle hizmet binasının arka bahçesi, Başkan Hakan Tütüncü döneminde imara uygun konutların yapıldığı Teomanpaşa Mahallesi'nin modern görünümü ile uyumlu hale gelecek.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, Atatürk Mahallesi Sakarya Bulvarı'ndaki şantiye binası da kaldırılıyor. Söz konusu şantiye, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki şantiyesinde inşa edilecek işyerinde hizmet verecek. Şantiyenin taşınmasından sonra ise bitki ve çiçek üretim alanı genişletilecek. Oluşturulacak sergi alanlarıyla bitki ve çiçek üretimi, ilçe halkıyla buluşturulacak. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez'deki Atölyeler Kaldırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement