Keşan Bakan Müezzinoğlu: Erkekler İçin de En Büyük Kariyer Babalıktır - Son Dakika
Güncel

Keşan Bakan Müezzinoğlu: Erkekler İçin de En Büyük Kariyer Babalıktır

Keşan Bakan Müezzinoğlu: Erkekler İçin de En Büyük Kariyer Babalıktır

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan İlçesi'nde partisinin yeni yönetimini ziyaret ederek, Saros Hotel'de düzenlenen basın toplantısına katıldı.

03.01.2015 19:18

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan İlçesi'nde partisinin yeni yönetimini ziyaret ederek, Saros Hotel'de düzenlenen basın toplantısına katıldı. Türkiye'de yabancı doktor çalıştırılmasıyla ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, özel sektörde yaklaşık 500 yabancı doktorun görev yaptığını söyledi. Müezzinoğlu, yabancı doktor istihdamı ile ilgili kanun tasarısının Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu belirterek, "Ocak ayında genel kurula gelir ve onaylanırsa, diploması ve uzmanlığı Yüksek Öğretim Kurumu tarafından onaylanmış yabancı uyrukluları kamuda çalıştırabileceğiz. Sağlık turizmi ve şehir hastaneleri açısından bizim için önemlidir" dedi.

AMBULANS HELİKOPTERLER GECE DE UÇACAK

Türkiye'de sağlık açısından yaşanan gelişmelerin dünyaya örnek teşkil ettiğini kaydeden Müezzinoğlu, "Özellikle gece uçuşlu ambulans helikopterlerimizi devreye sokacağız. Gün doğumundan gün batımına kadar olan süreçte hasta, doğru adrese acil şekilde taşınabiliyordu ama hava karardıktan sonra kara ambulanslarıyla en yakın hastaneye götürülüyordu. Hasta için ihtiyaç olan ileri bir merkezse sabahı bekliyorduk. Şimdi artık en doğru adrese alacağız ve götüreceğiz inşallah. Bu 2015'te vatandaşımıza dokunan, onları bire bir ilgilendiren konusudur" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Keşan Bakan Müezzinoğlu: Erkekler İçin de En Büyük Kariyer Babalıktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement