Keşan'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Keşan'dan Kısa Kısa

Keşan\'dan Kısa Kısa

İlçedeki fırınlar denetlendi.

03.07.2014 11:28

Keşan Belediyesi zabıta ekiplerince ilçedeki fırınlar denetlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, fırınlarda, hijyen koşullarının yanı sıra, ruhsat durumları, çalışanların sağlık sigortaları, ekmek gramajı ve genel durumları ile ilgili denetimlerin gerçekleştirildiği belirtildi.

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkililerinin halkın sağlığını yakından ilgilendiren konularla ilgili denetimlerini artırarak devam ettireceği kaydedildi.

-İzzetiye'de çevre temizlik çalışması

İzzetiye'de çevreye gelişigüzel bırakılan gübreler temizlik çalışması kapsamında kaldırıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, zabıta ekipleri şikayet konusu olan, yol ile çeşme kenarlarında bulunan ve gelişigüzel bırakılan gübrelerle ilgili yerinde inceleme yaptı.

Ekipler, gübreleri belediye araçlarıyla bulundukları yerden kaldırttı. Ekipler, durumla ilgili tutanak tuttu ve gübrelerini aynı yerlere atmaya devam eden kişiler hakkında bundan sonra cezai işlem başlatılacağını vatandaşlara anlattı.

Ekipler, insan ve çevre sağlığını ilgilendiren konularla ilgili denetimlerin artarak devam edeceğini de belirtti.

-CHP'den başkan Özcan'a ziyaret

CHP Keşan İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimi, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, ziyarette yaptığı konuşmada, partilerinin Keşan'da iktidar olduğunu ve özverili çalışmalar yaptığını söyledi. İlçeyle ilgili değerlendirmeler de yaptıklarını ifade eden Gümilcineli, Özcan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Özcan da CHP örgütünün sonuna kadar yanında olduğunu söyledi. CHP'yi Keşan'da daha üst seviyelere taşımak için çalışmaları hızlandıracaklarını ifade eden Özcan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydetti.

-Özcan'dan derece yapan öğrenci ve öğretmene hediye

Keşan Beldiye Başkanı Mehmet Özcan, dünya çapında derece yapan öğrenci ve öğretmene dizüstü bilgisayar hediye etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Amerika'da düzenlenen I-SWEEEP  yarışmasında çevre biyolojisi dalında dünya 1'incisi, Hollanda'da düzenlenen Internetional Environmental Sustainabilitiy Project Olympiad yarışmasında da dünya 2'ncisi olarak Keşan'ın adını dünyaya duyuran Keşan Dr. Rıfat Osman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Merih Akalın ve Proje Koordinatörü Hasan Avcu'ya çalışmalarında kullanmak üzere dizüstü bilgisayar hediye etti.

Özcan, ilçenin adını dünyaya duyuran ekibe teşekkür etti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Keşan'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement