Orhan Övet'in Annesi Kılıçdaroğlu'na Teşekkür Etti - Son Dakika
Güncel

Orhan Övet'in Annesi Kılıçdaroğlu'na Teşekkür Etti

Orhan Övet\'in Annesi Kılıçdaroğlu\'na Teşekkür Etti

Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıyı gerçekleştiren Orhan Övet'in annesi Vesile Övet, oğlundan şikayetçi olmayan Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

12.04.2014 13:28  Güncelleme: 14:47

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıyı gerçekleştiren Orhan Övet'in annesi Vesile Övet, oğlundan şikayetçi olmayan Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Elmadağ'da yaşayan Övet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'na atılan yumruğu 85 yaşındaki babasına atılan yumruk gibi gördüğünü belirterek, Kılıçdaroğlu'ndan tekrar özür diledi.

"OĞLUMA BABALIK ETTİ, ÖZÜR DİLİYORUM"

Anne Övet, "Bir babalık yaptı benim oğluma. Allah bir kere değil yüz bin kere razı olsun. Özellikle yine Kılıçdaroğlu'ndan özür diliyorum. Benim babam 85 yaşında. O Kılıçdaroğlu'na atılan tokat, babama atılmış tokattır. Ben onu kabul ediyorum. Benim çocuğum bir cahillik yaptı. Affetti, Allah bir kere değil bin kere razı olsun. Özür diliyorum çocuklarından, ne kadar akrabası varsa hepsinden özür diliyorum" diye konuştu.

OĞLUMUN BORCU ÖDENMEDİ

Oğlunun banka borçlarının ödendiğine dair iddiaları da yalanlayan anne Övet, oğlunun 18 milyar lira banka borcunun olduğunu ve bu borcunun ödenmediği bilgisin verdi. Anne Övet, "Oğlumun bankada, 18 milyar lira borcu var. Banka borcunu ödemedi. Herkes şöyle böyle diyor. Banka borcu da kapanmadı. Gidip araştırabilirler. Benim oğlumun borcu kapandıysa, boynum kıldan ince" ifadesini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU BAŞIMIN TACI"

Anne Övet, evlerinde Kılıçdaroğlu aleyhinde herhangi bir konuşmanın da olmadığını belirterek, "Kılıçdaroğlu da benim başımın tacı, öbürleri de başımın tacı. Ben bir vatandaşım. Bir oyum vardı. Gittim, kullandım, çıktım, geldim" görüşünü paylaştı.

"BANA RANDEVU VERSİN GİDİP ELİNİ ÖPEYİM"

Kılıçdaroğlu'nun kabul etmesi halinde kendisiyle görüşmek istediğini belirten anne Övet, "Yani özellikle buradan Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Bana bir randevu versin. Ben onun elini öpmeye gideceğim. O da bizi kabul ederse, ben çok memnun olurum" şeklinde konuştu.

Saldırının yaşandığı ilk gün söylediği "Oğlumu dolduruşa getirdiler" gibi ifadeleri o anki psikolojiyle söylediğini dile getiren anne Övet, kimseyi zan altında bırakmak istemediğini vurguladı.

"KİMSE DOLDURUŞA GETİRMEDİ"

Anne Övet, şunları kaydetti: "Hiç kimse dolduruşa getirmedi. Sadece işsiz, güçsüzdü. Ekmeği yoktu, aşı yoktu, bu işi yaptı. Yani dolduruşa molduruşa kimse getirmedi. Benim evladımdır. 30 yaşında, benim oğlumdur. Ben oğlumun, huyunu herkesten iyi biliyorum. Kimse dolduruşa getirmez. O kafasında kurdu, gitti, yaptı. Benim haberim de olsaydı ,beni öldüreceğini bilseydim, ben yine bu işi yaptırmazdım. Yani benim oğlum kendi kafasından kurmuş gitmiş. Kimseyi zan altında bırakmasınlar"





Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orhan Övet'in Annesi Kılıçdaroğlu'na Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • nejat: Hanim, bu suc makinasini nasil urettim diye birde kendini sorgula.senin hicmi sucun yok.o daha cok canlar yakar. 8 3 Yanıtla
  • vatanamillete: Olan zaten anaya babaya oluyor... 10 0 Yanıtla
  • OLDU ĞLUNUN BORCUNUDA BEN ÖDEYEYİM: OLDU. YUMRUK ATSIN AF EDİLSİN. YOK OLMADI KILIÇTAROĞLU BİRDE O SUÇ MAKİNASININ BORCUNU ÖDESİN.SENDE ÇOLUK ÇOCUĞUN ONCA ZAVALLININ CANINI YAKARKEN OCAĞINI SÖNDÜRÜKEN BİRDE SAHİP ÇIK. AYIP BE HERKEZ ÇOCUK BÜYÜTÜYOR . BİZİMDE ANAMIZ BABAMIZ VARDI RABBİME ÇOOOOK ŞÜKÜR BİR KULUN ŞİKAYETİNİ EVE GETİRMEDİK. SONRASI ÇOK AYIP OLUYOR AYNEN SN BEKİR BEYE OLSUN SN KILIÇTRAROĞLUNU ATILAN YUMRUK OLSUN. KENDİLERİ AFETSE BİLE BU BİR NAMUS MESELESİ GİBİ BÖLE SUÇLULARA DEVLET CEZA VERMELİ. DEVLET BÜYÜKLERİ YUMRUK YİYOR.SEYREDİN BEYLER B.B.C WORLD SAHNEYİ TAM 4 KEZ DÜNYAYA GÖSTERİYOR. BURDA NE KADAR KÜÇÜK BASİT OLDUĞUMUZ ORTAYA ATILIYOR. B.B.C NİN YORUMU DEVLET İN BAKANI DEVLETİN PARTİ BAŞKANI DAYAK YERSE . O ÜLKEDEN BURAYA TIRSA TIRSA GELİRLER 7 1 Yanıtla
    ismailbozkurt: bak anneciğim ben annesiz büyüdüm sannada anne diyorum sen çelişkili konuşuyon madem oğlun işsizdi ben başbakan diyemiyom ama senin başbakanın o yumruğu hak eti olayı doyduğum gün bir alevi olarak düşüncem kılıçdaroğlu af edecccccekti senin başbakanın oğlun için o mililerle yasa çıkarıp idam sehpası kurar lardı EYYYYY HANIM EFENDİ BİZ İNSANLARI SEVERİZ İŞTE BÖYLE DEVRİCİLER HALK SEVERLER TC SEVENLER ATATÜRKÜ SEVENLER duruma göre atatürkü sevmiyon ama atatürkte olsa hillelikonuşan bir ANNEYİ AF EDERDİ AMMMMMMA BAŞBAKANIN AF ETMEZDİ KILIÇDAROĞLUYU TAKDİR EDİYOM ANNELERE SAYGI DUYOYOYORUM ANNELER BÖYLE EVLATLAR YETİŞTİR MESİ HELE İFADELERİN ÇOCUĞUNU MAZLUM GÖSTEREN ANNEDE OLMASIN HANİMÜSLÜMANDIK YALAN SÖYLEMİYODUK SİİİİZİGİDİSİZİ sizin uslubünnü 0 0
  • MEMOLİ: AH CAHİL KADIN AH 2 2 Yanıtla
  • VATANSEVER: TURKIYE OKSADAR GENC ISSIZ VARKI MECLISIN ONUNDE BIR GENCKEDINI ATESE VERDI YAKTI OLDU 10 MILIYON ISSIZ VARTURKIYEDE HUKUMET 3 DIYOR BAK YALANA 2 0 Yanıtla

Advertisement